Átadtuk a Karácsonyi sütivásáron befolyt adományt

A MOL 2017 decemberében negyedik alkalommal rendezte meg jótékonysági süteményvásárát Budapesten, valamint több vidéki telephelyén. A lelkes MOL-os közösségnek köszönhetően rekordösszegű adomány gyűlt össze, amelyet a korábbi évekhez hasonlóan a MOL Magyarország megduplázott. Így összesen 2.245.980 forintot adhattak át a vásár két kedvezményezett szervezetének, a Budapesti Állatkertért Alapítvány és a Gólyahír Alapítvány képviselőinek január 30-án az Állatkertben.

​A hagyományos karácsonyi jótékonysági vásáron a MOL Magyarország vezetői és szponzorált élsportolói, Szilágyi Áron, Lubics Szilvia saját készítésű süteményeiket árulták Budapesten, Békásmegyeren, Tiszaújvárosban és Százhalombattán. Az adományt Gáborné Haáz Andrea, a MOL Új Európa Alapítvány ügyvezetője adta át Montskó Évának az Alapítvány a Budapesti Állatkertért elnökének és Vásárhelyi Juditnak, a Gólyahír Alapítvány vezetőjének január 30-án az Állatkertben.

A szervezetek sem érkeztek üres kézzel az eseményre: a Gólyahír Alapítvány frissen megjelent „Szívbéli történeteink” c. könyvét adta ajándékba, míg az Állatkert Kelep nevű gólyájuk tiszteletbeli nevelőszülőjévé fogadta a Gólyahír Alapítványt és az oklevéllel együtt 20 db családi belépőjegyet is felajánlott az örökbefogadó családok számára.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?