Az Unilevernél nem teszteljük termékeinket állatokon, helyette már több mint 30 éve alternatív megoldásokat használunk, amelyeket kifejezetten annak érdekében fejlesztettünk ki, hogy állatok bevonása nélkül is biztosítani tudjuk termékeink minőségét és biztonságát.

Nőnap alkalmából azt is büszkén osztjuk meg, hogy az R&D részlegünk kutatóinak 57%-a nő, közülük is 50% vezető beosztásban tevékenykedik. Az alábbi cikkben 5 olyan női kutatót mutatunk be, akik egy állatkísérlet-mentes jövőért küzdenek nap, mint nap.

Számos szabályozó testülettel, non-profit szervezettel, beszállítóval és kutatóval dolgozunk együtt a világ minden tájáról, hogy megoszthassuk tudásunkat, támogassuk annak széles körű felhasználását és megszerezzük a szükséges hatósági jóváhagyásokat. A törekvéseink eredményességét már megerősítették a nemzetközi állatvédelmi szervezetek is: a Dove és a Love Beauty & Planet márkáink már megkapták a PETA „cruelty-free” besorolását. Jelenleg a kutatásaink egy konkrét célra fókuszálnak: a további olyan módszerek fejlesztésére, amelyek állatkísérlet-mentesen garantálják a termékbiztonságot most és a jövőben.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?