Az SCA-ból Essity!

2017. június 15-én, amikor az új vállalatot bejegyezték a stockholmi Nasdaq tőzsdén, az SCA Hygiene neve hivatalosan Essity lett.

Az SCA Hygiene Products Kft. neve ezentúl Essity Hungary Kft.

2017. december 1-től a vállalat  hivatalosan is az új név, az „Essity Hungary Kft” alatt működik, és ennek megfelelően módosítani fogják a marketing- és kommunikációs anyagaikat, valamint termékeik csomagolását.

Fontos tudnivalók:
1. Minden számlán az Essity Hungary Kft. név fog szerepelni feladóként, és az összeget az Essity Hungary Kft részére kell kifizetni.

2. Adószám, cégjegyzékszám, valamint banki folyószámla adatai változatlanok maradnak.

3. Új jogi szerződéseket vagy megállapodásokat az Essity Hungary Kft. fog kötni. Az összes meglévő SCA-szerződés továbbra is érvényben marad.

4. A változás nem érinti a nyitott megrendeléseket, számlákat vagy más üzleti kapcsolatokat.

A vállalat hangsúlyozza, hogy továbbra is folytatódik a megszokott üzletmenet, márkáik megmaradnak, ahogyan értékesítési munkatársaik,
ügyfélszolgálatuk és a helyi támogatás is. Valamennyi termékük az eddig is használt cikkszámmal, környezetbarát védjeggyel és a megszokott minőségben vásárolható meg.
Essity néven legfőbb céljuk az egészséges életmód támogatása higiéniai és egészségügyi megoldásaik révén, és szeretnék továbbra is hozzáadott értéket nyújtani most és a jövőben egyaránt.

Bővebb információk az Essityről a www.essity.com oldalon találhatók.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?