Az Unilever áprilisban is folytatja nagyszabású adományprogramját

Az Unilever eddig több mint 300 millió forint értékű adománnyal segítette a járvány elleni küzdelmet Magyarországon. Április hónapban a Honvédkórház dolgozóit 1000 darab ajándékcsomaggal, az Országos Mentőszolgálat munkatársait pedig 4600 Lifebuoy Total higiénikus kézgéllel segítette.

„Bár a járványhelyzet miatti korlátozások az Unilever olyan fontos üzletágait is érzékenyen érintették, mint a jégkrémek vagy a közétkeztetésbe szánt professzionális termékek, kötelességünknek éreztük, hogy folyamatosan segítsük és elismerjük a pandémia ellen küzdők munkáját” – mondta az Unilever Magyarország ügyvezetője, Alberto Di Leo.

A Honvédkórház dolgozóinak felajánlott 1000 db ajándékcsomaggal az intézmény dolgozóinak helytállását szeretné megköszönni a vállalat. Az összesen körülbelül 5 millió forint értékű adományt 2021. április 23-án adták át a Waberers logisztai partner közreműködésével.

Korábban a hónapban az Országos Mentőszolgálat kollégáinak biztonságához járult hozzá a cég körülbelül 4,5 millió forint értékű adománnyal, amely a nemrégiben újra bevezetésre kerül Lifebuoy termékekből állt.

Az OMSZ-nek adományozott Lifebuoy Total higiénikus kézgél termékek antibakteriális összetevőt, alkoholt, valamint E- és B3-vitamint tartalmazó formulája segít eltávolítani a baktériumokat és megvédeni a kezeket a kiszáradástól. A kézgél praktikus, úti kiszerelésben kapható: könnyen, víz nélkül használható bárhol és bármikor.

„Az Országos Mentőszolgálat bajtársai nap mint nap hatalmas erőfeszítéseket tesznek, így különösen jólesik a vállalatok és civilek részéről tapasztalható összefogás, támogatás” – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

 

 

 

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?