Cothec Kft. + Cofely Kft. 🔜 ENGIE Magyarorsz√°g Kft.

20 √©v: m√ļlt, jelen √©s j√∂vŇĎ

Meg√ļjulva az energiahat√©konys√°g szolg√°lat√°ban

Az ENGIE konszernhez tartoz√≥ Cothec Kft. 20 √©ves m√ļlttal rendelkezik a magyar energetikai szolg√°ltat√°sok piac√°n. Az elm√ļlt √©vek sz√°mos v√°ltoz√°st, kih√≠v√°st, folyamatos fejlŇĎd√©st hoztak. A v√°llalat ezen idŇĎszak alatt a felelŇĎss√©gv√°llal√°s ter√©n pozit√≠v p√©ldak√©pp√© v√°lt az √ľzleti √©letben. Ez√ļton is szeretn√© partnereinek √©s √ľgyfeleinek megk√∂sz√∂nni egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√ľket, bizalmukat √©s t√°mogat√°sukat.

A Cothec Kft. k√∂rnyezetbar√°t mŇĪszaki alap√ļ energetikai szolg√°ltat√°sainak k√∂sz√∂nhetŇĎen t√∂bb, mint 200 √∂nkorm√°nyzati √©s √°llami tulajdonban l√©vŇĎ √©p√ľlet, tov√°bb√° k√∂zel 80 lak√≥√©p√ľlet energetikai berendez√©se √ļjult meg 20 √©v alatt.¬† Tev√©kenys√©ge √°ltal 15.000 t/√©v CO2 (ez megfelel kb. 5000 csal√°di h√°z √©ves kibocs√°t√°s√°nak) megtakar√≠t√°st siker√ľl el√©rni, ami bizony√≠tja a c√©g k√∂rnyezettudatos gondolkod√°s√°t. A centraliz√°lt hŇĎtermel√©s k√∂rnyezetre gyakorolt kedvezŇĎ hat√°sait szem elŇĎtt tartva 2009-tŇĎl m√°r 4 v√°ros t√°vhŇĎszolg√°ltat√°s√°t √©s 2 v√°ros t√°vhŇĎ termel√©s√©t l√°tja el t√∂bb mint 2000 fogyaszt√≥ megel√©ged√©s√©re.

A v√°llalat az elm√ļlt k√©t √©vtized alatt energetikai auditork√©nt sz√°mos √ľgyfele energiafogyaszt√°si szok√°s√°t t√©rk√©pezte fel, s hozz√°j√°rult k√∂lts√©ghat√©kony energia-megtakar√≠t√°si opci√≥k megismertet√©s√©hez. Mint mŇĪszaki alap√ļ energetikai megold√°sokat ny√ļjt√≥ szakc√©g egyedi ig√©nyekre szabott finansz√≠roz√°si lehetŇĎs√©gekkel lehetŇĎv√© tette a r√©gi fŇĪt√©si, hŇĪt√©si, gŇĎz- vagy sŇĪr√≠tett levegŇĎ ell√°t√°st, vil√°g√≠t√°si, hŇĎvisszanyer√©st biztos√≠t√≥ energetikai berendez√©sek megtervez√©s√©t, meg√©p√≠t√©s√©t vagy fel√ļj√≠t√°s√°t √©s hossz√ļ t√°v√ļ, teljes k√∂rŇĪ garancia melletti √ľzemeltet√©s√©t. Nagyobb referenci√°i k√∂z√© tartozik a Haj√≥s Alfr√©d Uszoda, az Opel gy√°r, a gyŇĎri Petz Alad√°r Megyei K√≥rh√°z √©s a Keleti p√°lyaudvar energetikai rendszereinek fel√ļj√≠t√°sa √©s energiahat√©kony mŇĪk√∂dtet√©se. Ez idŇĎ alatt a Cothec Kft. munk√°j√°t sz√°mos d√≠jjal t√ľntett√©k ki. A c√©g b√ľszke a sikereire, amelyek a megrendelŇĎkkel fenn√°ll√≥ sikeres √ľzleti egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√©t √©s munkat√°rsai elhivatotts√°g√°t, asszert√≠v hozz√°√°ll√°s√°t, elk√∂telezetts√©g√©t is dics√©rte.

A 2019-es √©v sor√°n a v√°llalat √ļjj√°sz√ľletik, s a r√©gi tapasztalatokkal a h√°ta m√∂g√∂tt, tov√°bbi szak√©rtŇĎ koll√©g√°kkal a ‚Äěfed√©lzeten‚ÄĚ, meg√ļjult lend√ľlettel, √ļj k√∂nt√∂sben igyekszik partnereivel √©s √ľgyfeleivel tov√°bbra is eredm√©nyes egy√ľttmŇĪk√∂d√©st folytatni. Az ENGIE konszern tulajdon√°ban √°ll√≥ fŇĎk√©nt √©p√ľletg√©p√©szeti kivitelez√©st √©s energetikai rendszerek √ľzemeltet√©s√©t √©s karbantart√°s√°t v√©gzŇĎ Cofely Kft. 2019 sor√°n beolvad a Cothec Kft.-be. Ezzel ny√°ron l√©trej√∂n az ENGIE Magyarorsz√°g Kft., amely a Cothec √©s a Cofely √©rt√©kl√°nc√°b√≥l egybeolvasztja a c√©gek erŇĎss√©geit, √≠gy a magyar energetikai piacon olyan komplex √©s k√∂rnyezetbar√°t energetikai megold√°sokat ny√ļjt√≥ szakc√©g j√∂n l√©tre, amely a projekt√∂tlet megval√≥sul√°s√°t a tervez√©stŇĎl a kivitelez√©sen √°t a finansz√≠roz√°ssal egybek√∂tve eg√©szen az √ľzemeltet√©sig, karbantart√°sig √©s a teljes k√∂rŇĪ energiaszolg√°ltat√°sig tudja biztos√≠tani.

Az ¬†a vil√°g egyik vezetŇĎ energetikai v√°llalata, mely 70 orsz√°gban 153.000 embert foglalkoztat, √©s t√∂bb ezer c√©g, illetve t√∂bb milli√≥ csal√°d tartozik el√©gedett √ľgyfelei k√∂z√©.

A Cothec Kft. b√ľszke r√°, hogy az ¬†csal√°dj√°hoz csatlakozhat. B√≠zik benne, hogy k√∂z√∂s sikerei a j√∂vŇĎben ENGIE Magyarorsz√°gk√©nt is folytat√≥dnak.

 

J√∂vŇĎk√©p

  • Energiaszolg√°ltat√≥k√©nt ENGIE Magyarorsz√°gk√©nt a magyar energia √©s szolg√°ltat√≥ piac meghat√°roz√≥ szereplŇĎj√©v√© v√°lni fenntarthat√≥ √©s energia-hat√©kony megold√°sokat k√≠n√°lva a v√°llalati √ľgyfelek sz√°m√°ra, folyamatosan t√∂rekedve a minŇĎs√©g, a nyeres√©ges mŇĪk√∂d√©s √©s a versenyk√©pess√©g fejleszt√©s√©re.

K√ľldet√©s

  • Teljes k√∂rŇĪ szolg√°ltat√°s az √ľgyfelek √©s partnerek sz√°m√°ra
  • Elk√∂telezett, felelŇĎss√©gteljes √©s megb√≠zhat√≥, probl√©mamegold√°sban el√∂lj√°r√≥ team
  • Fenntarthat√≥s√°g √©s innov√°ci√≥
  • Stabil, megb√≠zhat√≥, szakmai tev√©kenys√©g
0 hozzászólás

Hagyjon egy v√°laszt!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan j√°rulj hozz√° az al√°bbiakban!

Vélemény, hozzászólás?