TOP Employer 2019 (Kiváló Munkaadó 2019) díjban részesült a Provident

A pénzügyi vállalat a TOP Employers Institute nemzetközi kitüntetését az ideális munkahelyi környezet megteremtéséért és az emberközpontú humánerőforrás-tevékenységéért vehette át február 14-én, Amszterdamban. A díjért hazánkból biztosítási, autó-elektronikai, dohányipari és gyógyszeripari társaságok is versengtek.

A 2001-ben alakult vállalat sikereihez nagyban hozzájárul, hogy a kollégák rendszeres tréningeket kapnak, mentorok segítik a munkájukat és beilleszkedési programokon is részt vesznek. A jól teljesítő szekciók számára csapatépítő programokat szerveznek. A Jól-Lét Program a napi feszültség feloldására szolgál, lehetőséget teremt a közös sportra, kikapcsolódásra, egyúttal stressz-menedzsment technikákat is nyújt, míg a Számíthatsz Ránk! program az alkalmazottak lelki egészségét óvja.

Független HR tanúsító cégként a Top Employers Institute globálisan méri fel a legjobb HR gyakorlatokat, és ezekhez képest értékeli a résztvevőket a tehetséggondozás, a munkaerő-tervezés, a tanulás és fejlesztés, teljesítménymenedzsment és a vállalati kultúra terén.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?