Elindult a MOL Limo carsharing szolgáltatása

Januárban elindult Budapesten az új közösségi autómegosztó szolgáltatás, a MOL Limo. A háromszáz autóból álló flottában vegyesen találhatók hagyományos és elektromos járművek, amelyeket az indulást követően, 2018. február 25-ig fél áron, azaz percenként 33 forintért vehettek igénybe a felhasználók a regisztrációt követően.

A MOL 2030-ig tartó stratégiájában leszögezte, hogy sokkal nagyobb szerepet szán a mobilitási szolgáltatásoknak: literek helyett kilométereket fog értékesíteni annak érdekében, hogy az úton lévők első számú választása legyen. Minden olyan szolgáltatást elérhetővé tesz, amely az utazásban, a közlekedésben segít, vagy abban, hogy minél kényelmesebb legyen az utunk. Ebbe a stratégiába tökéletesen illeszkedik a közösségi autómegosztás, amelyre kulcsszerep vár a jövő nagyvárosaiban„– fogalmazott Ratatics Péter, a MOL-csoport fogyasztói szolgáltatások területének ügyvezető igazgatója.

Aki szeretné igénybe venni a szolgáltatást, nincs más dolga, mint ellátogatni a mollimo.hu weboldalra, vagy letölteni a MOL Limo alkalmazását az App Store-ból vagy a Play áruházból, és regisztrálni a rendszerbe. A regisztrációnak van egy egyszeri 5900 forintos díja, ezt az összeget azonban az első három hónapban MOL elengedi a felhasználóknak.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?