Fókuszban a Fenntartható Fejlődési Célok üzleti vonatkozásai – Vezérigazgatói Workshop a BCSDH és a KPMG közös szervezésében

A Fenntartható Fejlődési Célok (SDG) üzleti vonatkozásairól tartott előadást Lord Michael Hastings a KPMG globális vállalati felelősségvállalási vezetője hazai nagyvállalatok felsővezetői számára.

Előadásában kitért olyan aktuális fenntarthatósági kérdésekre, mint Donald Trump visszalépése a párizsi klímaegyezményből, vagy a világ legnagyobb lebegő napkollektorának megépítése Kínában, mely témák izgalmas beszélgetést generáltak a résztvevők között. Az inspiráló előadást követő vezérigazgatói panelbeszélgetésben (Alteo, GE, Henkel, METRO) a tapasztalatok megosztása és a fenntartható üzleti gyakorlatok bemutatása is helyet kapott. Nemzetközi és hazai példákat láthattunk a klímaváltozás kezelésére, energia-hatékony megoldások bevezetésére és a rendelkezésre álló erőforrások megosztására épülő üzleti modellek kialakítására vonatkozóan, melyek, aktuális politikai akarattól, döntésektől és jogi szabályozásoktól függetlenül épülnek be az üzleti működésbe.

A rendezvény összefoglaló videója itt érhető el, a teljes előadás felvétele itt tekinthető meg.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?