35 ezer gyümölcslevet adományoz a SIÓ-Eckes országszerte

Az egészségügyi dolgozók és a kórházi betegek étkezésének színesítésében segít vitaminokban és rostokban  gazdag  gyümölcslevekkel  Magyarország  legnagyobb  hazai  gyümölcsleveket  gyártó vállalata. Az elkövetkező időszakban országosan 35.000 db SIÓ és hohes C terméket juttat el a vállalat a rászoruló családoknak valamint a kórházaknak, többek között a budapesti Szent László Kórháznak.

A vállalat először a falain belüli intézkedéseket hozta meg munkatársai egészségének megvédése, valamint a gyártás folyamatossága érdekében: szigorításra kerültek a belépéshez kapcsolódó szabályok, fokozták a higiéniai előírásokat és a kontaktusok minimalizálása érdekében módosították a munkarendet is. Ezt követően megalakult a vírushoz kapcsolódó vállalati felelősségvállalási program, amelynek keretében elsőként a budapesti Szent László Kórházban dolgozókat és betegeket segítette. A vállalat az Operatív Törzs Önkéntességet és Adományozást Koordináló Akciócsoport akciócsoportjának közreműködésével, a Segítünk egymásnak kezdeményezésen keresztül juttatja el termékadományait, melynek első részét Kovács Ágnes, a SIÓ-Eckes ügyvezetője adta át.

 

“A társadalmi felelősségvállalás kiemelten fontos vállalatunk életében, többek között a 12 éve létrehozott Köszönjük, SIÓ! programunkkal támogatjuk a hátrányos helyzetű gyermekek iskolakezdését. Egy ilyen embert próbáló időszakban különösen fontos az összefogás, egymás segítése. Hiszünk abban, hogy a betegek, a rászoruló családok, valamint partnereink és fogyasztóink támogatásával mi is hozzájárulhatunk a vírus által kiemelten érintettek helyzetének enyhítésében.” – mondta el Kovács Ágnes.

A hátrányos helyzetű gyermekek kezét most sem engedi el a vállalat, hiszen az Ökomenikus Segélyszervezeten keresztül 5.000 db SIÓ VitaTigris püré kerül kiosztásra a közeljövőben. A helyi közösséget pedig Siófoki Önkormányzat közreműködésével támogatta: 300 rászoruló családnak biztosított SIÓ és hohes C gyümölcsleveket a SIÓ-Eckes.

Partnereinek támogatása is kiemelt fontosságú a vállalat számára. „Hisszük, hogy a piaci szereplők működésének fenntartása, ezen keresztül pedig a fogyasztók termékeinkkel történő ellátása kizárólag közös felelősségvállalással tartható fent. Nagykereskedő partnereink számára hitelkereten belül 60 napos fizetési haladékot nyújtunk, hitelkerettel nem rendelkező partnereink számára pedig a speciálisan értintett termékeknél meghatározott kockázati szint mellett továbbra is biztosítjuk a termékszállítást.” – mondta el Kovács Ágnes.

A kezdeményezésről szóló videó itt érhető el.

Segítsünk egymásnak, vigyázzunk egymásra!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?