Innováció a kéztörlés piacán – fenntarthatóság a nagy forgalmú mosdókban is

A Tork PeakServe® folyamatos adagolású kéztörlő rendszer közel harminc év után az első valódi innováció a kéztörlés piacán.

Tekintse meg bemutató videónkat.

Miben rejlik a Tork PeakServe® folyamatos adagolású kéztörlő innovációja?

  • A kéztörlő csomagok a folyamatos adagolású rendszerben egymáshoz tapadnak, így az összekapcsolódott kéztörlők megszakítás nélkül adagolhatóak
  • Folyamatos adagolásának köszönhetően 3 másodperc alatt szárazra törölhető a kéz, gyorsabban, mint kézszárító géppel
  • A piacon elérhető legnagyobb kapacitású adagoló, több mint 2100 kéztörlő papír fér el egy adagolóban

A kifejezetten nagy forgalmú helyszínek, például rendezvénytermek, forgalmas irodák, gyárak vagy repterek számára ajánlott kéztörlő adagoló rendszer a modern, környezettudatos követelményeknek is megfelel. Hogyan lehetséges mindez?

Tömörített technológia

A kéztörlőket 50%-kal tömörítik a gyártási eljárás során, így feleannyi hely szükséges a tárolás és szállítás során, így csökkentve a levegőbe kerülő kipufogógázt és kímélve a környezetet.

Stop a pazarlásnak

A laponkénti adagolásnak köszönhetően megelőzhető a pazarlás, és kevesebb hulladék keletkezik, hiszen a mosdólátogatók csak a szükséges papír mennyiséget használják el. A papírtörlők több nedvességet, gyorsabban szívnak fel így kevesebb szükséges a kéz szárazra törléséhez.

Felelős forrásból

A Tork PeakServe®folyamatos adagolású kéztörlő papír felelős forrásból származó rostszálak felhasználásával készül, így támogatva a fenntartható gazdaságot.

Felhasználóbarát

Az adagoló bármikor utántölthető, így spórolva időt a takarító személyzet számára. A Svéd Reuma Szövetség ajánlásával ellátott Tork PeakServe® adagolót a csökkent kézfunkciójú mosdólátogatók is könnyedén használhatják, így növelve a felhasználók elégedettségét.

Tudjon meg többet a termékről, kattintson ide.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?