Legújabb tagunk az Arval Magyarország Kft.

Új tagunk a 2003-ban alapított Arval Magyarország Kft. A vállalat ügyvezető igazgatója Gwénael Cevaer, foglalkoztatottjainak száma 48, nettó árbevétele 2019-ben pedig csoportszinten 471,4 millió euró volt. A vállalat alaptevékenységét tekintve üzleti szereplők számára gépjármű tartós bérleti megoldások nyújtásával, valamint vállalati mobilitási termékekkel foglalkozik.

A fenntarthatóság és fenntartható fejlődés kapcsán stratégiájuk fő eleme ügyfeleik edukációja a tudatos és fenntartható járműhasználat terén, illetve ezt támogató szolgáltatások nyújtása és fejlesztése. Stratégiai céljuk az alternatív, környezetkímélő hajtásláncok részarányának jelentős növelése az Arval által üzemeltetett járműflottákban. Cégcsoportjuk globálisan meghatározott CSR és fenntarthatósági stratégiával rendelkezik, ami illeszkedik anyavállalatuk, a BNP Paribas csoport világszintű CSR és fenntarthatósági stratégiájához és irányelveihez.  Ambíciójuk a CSR és energiaátállás terén abban mutatkozik meg, hogy 2025-ig  500.000 elektromos autóval rendelkező a flottájukban  30%-os csökkenést tűztek ki célul a CO2 kibocsájtásukban 2020-hoz képest, és továbbra is karbonsemlegesen kívánnak működni. A vállaltuk 2017-ben bevezette a KYC (Know Your Customer) folyamatot, ami biztosítja, hogy üzleti együttműködéseik során minden fél tiszteletben tartja többek között az emberi jogokat is. Magyarországon az Arval szintén a globális tervhez illeszkedő, lokális CSR stratégiával rendelkezik, melynek keretében többek között fásítási és szemétszedési akciókban is részt vettek, és új aktivitásokat igyekeznek megvalósítani idén és a jövőben is. Cégcsoportjuk 2020-ban adta ki az első, globális CSR jelentését, melyben minden ország adatai szerepelnek.

BCSDH-hoz való csatlakozásukkal szeretnék megerősíteni a fenntartható fejlődés melletti elköteleződésüket, illetve céljuk, hogy erősítsék az ilyen irányú aktivitásaikat övező kommunikációt.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?