Legújabb tagunk az Equilor Corporate Advisory Zrt.

Legújabb tagunk a 2016-ben megalakult Equilor Corporate Advisory Zrt. A társaság elsőszámú vezetője Svoób Ágnes.  A  2020. évi árbevétele több mint 218 millió forint volt, 12 foglalkoztatott mellett. Az Equilor Corporate Advisory Zrt. teljeskörű pénzügyi tanácsadási szolgáltatást nyújt hazai és régiós közép illetve nagyvállalatoknak. Tevékenységük fő fókuszában a finanszírozási stratégiaalkotás, az M&A tranzakciók, különböző tőkepiaci megoldások, piac-és vállalatértékelés, valamint vállalati stratégiaalkotás áll.

Az Equilor Corporate Advisory Zrt. elkötelezett a zöld pénzügyi rendszer hazai kialakításában és működtetésében, és aktívan részt kíván venni az ehhez kapcsolódó folyamatokban. Környezeti felelősségvállalásuk, zöld pénzügy termékek népszerűsítése ügyfelei körében, amelyek révén a fenntarthatóságot szem előtt tartó projektek valósulnak meg – például zöld kötvény révén. A társaság klímavédelmi célkitűzései két részre bonthatók. Egyrészt a saját működésük környezeti lábnyomát igyekeznek minimalizálni, amiben a legnagyobb áttörést a hibrid munkavégzés megszilárdulása, valamint az üzleti tárgyalások jelentős részének online térben való megtartása jelentette. Emelett, cégük korszerű, nagy energiahatékonysággal jellemezhető irodaházban működik, a parkolóban elektromos gyorstöltők találhatók, valamint a hulladékot szelektíven gyűjtik a dolgozók.  Másrészt, az ügyfelek részére olyan pénzügyi megoldásokat és vállalati stratégiákat igyekszenek kínálni, amelek szem előtt tartják a környezeti és társadalmi szempontokat. A társaság átláthatósága mind a munkavállalók számára, mind a külső szereplők számára biztosított, az integritást pedig egy erre a célra szolgáló CRM rendszer is biztosítja. AZ emberi jogok és alapvető emberi értékek tiszteletben tartásának elsődleges jogi forrása a munkaszerződés, amely a munka törvénykönyvének maradéktalanul megfelel.

Tagságuk célja, hogy a legnagyobb hozzáadott rték mellett, a lehető legaktívabban részt tudjanak venni a a gazdaság fenntartható fejlődéséről szóló együtt gondolkodásban. Az Equilor Corporate Advisory Zrt. elkötelezett a  kitűzött célok elérése iránt, tagságuk révén szeretnének minél több szakmai rendezvényen részt venni, új nézőpontokat megismerni a zöld és társadalmi szempontból fontos témákban.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?