Magyar Zöld Turisztikai Díjat nyert a Katica Tanya!

Második alkalommal hirdette meg idén a CheckINN GREEN pályázatot a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turisztikai Ügynökség a társadalmilag felelősen gondolkodó és cselekvő turisztikai vállalkozások és szervezetek számára. A fődíjat pedig a Katica Tanya hozta el!

A koronavírus járvány alatt felértékelődő zöld turizmus,  zöld szemlélet adta az apropóját annak, hogy az idén második alkalommalhirdették meg a Zöldben utazunk címet viselő pályázatot, amely elsősorban a turizmushoz kapcsolódó kis-, közép- és családi vállalkozásoknak szólt.

A Katica Tanya került ki díjazottként ebben a nemes megmérettetésben, hiszen a fenntarthatóság már a kezdetektől szívügyük. 

Ahogyan küldetésükben is megfogalmazzák: Környezetükkel, az őket körülvevő állatokkal és természet iránt alázatosak, ma és a jövőben is. Lehetőségeik szerint mindent megtesznek azért, hogy a gyermekeiknek egy élhető világot hagyjanak. Csak olyan attrakciókat fejlesztenek, amelyek nem fogyasztanak energiát vagy ha igen, akkor azt saját maguk állítják elő megújuló forrásból.

A pályázatról bővebb információ itt.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?