Magyarország Legkiválóbb Vállalatai között a Provident Pénzügyi Zrt.

A Provident Pénzügyi Zrt. a szervezetfejlesztés és humánerőforrás menedzsment terén elért eredményeiért az Investors in People Hungary és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara „Magyarország Legkiválóbb Vállalatai” programjának díját vehette át a „A Felhatalmazás és Részvétel Kultúrája” kategóriában, egyúttal a vállalat HR divíziója is különdíjban részesült.

A 2017. május 9-én megrendezett díjátadón a Provident Pénzügyi Zrt. képviseletében Kamarás Zsuzsanna humánerőforrás igazgató vette át az elismeréseket Dr. Kulauzov Dórától, a budapesti Brit Nagykövetség nemzetközi kereskedelmi és befektetési osztályvezetőjétől, valamint Csóti Gábortól, az Investors in People hazai ügyvezetőjétől, a Magyarország Legkiválóbb Vállalatai Program kezdeményezőjétől.

A 2016-ban alapított díjjal olyan a nemzetközi viszonylatban is figyelemreméltó humánerőforrás megoldásokat ismernek el minden évben, melyek követendő példaként szolgálhatnak a gazdaság szereplői számára. A legkiválóbb HR-gyakorlatokat az Investors in People nemzetközi regisztrációval rendelkező szakértői hitelesítik egységes szempontrendszer alapján.

„Rendkívüli büszkeséggel tölt el, hogy a Provident Pénzügyi Zrt-t ezen a fórumon is Magyarország Legjobb Vállalatai közé választották, elismerve a szervezetfejlesztés és humánerőforrás-menedzsment területén alkalmazott megoldásainkat. A Provident közel 3500 munkavállalójával egyike Magyarország legnagyobb munkáltatóinak. Vállalatunknál az ügyfelek magasszintű kiszolgálása mellett kiemelt figyelmet fordítunk dolgozóinkra is. Hitvallásunk, hogy a cég jövőképét és stratégiáját a munkatársakkal közösen kell alakítani. Így a jövőben is támogatásukkal és véleményük figyelembevételével építjük tovább a vállalatot” – mondta el a díj kapcsán Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?