Megújulva az energiahatékonyság szolgálatában

Az ENGIE konszernhez tartozó Cothec Kft. 20 éves múlttal rendelkezik a magyar energetikai szolgáltatások piacán. Az elmúlt évek számos változást, kihívást, folyamatos fejlődést hoztak. A vállalat ezen időszak alatt a felelősségvállalás terén pozitív példaképpé vált az üzleti életben. Ezúton is szeretné partnereinek és ügyfeleinek megköszönni együttműködésüket, bizalmukat és támogatásukat.

A Cothec Kft. környezetbarát műszaki alapú energetikai szolgáltatásainak köszönhetően több mint 200 önkormányzati és állami tulajdonban lévő épület, továbbá közel 80 lakóépület energetikai berendezése újult meg 20 év alatt.  Tevékenysége által 15.000 t/év CO2-megtakarítást sikerül elérni (ez megfelel kb. 5000 családi ház éves kibocsátásának), ami bizonyítja a cég környezettudatos gondolkodását. A decentralizált hőtermelés környezetre gyakorolt kedvező hatásait szem előtt tartva 2009-től már 4 város távhőszolgáltatását és 2 város távhő termelését látja el több mint 2000 fogyasztó megelégedésére.

Nagyobb referenciái közé tartozik a Hajós Alfréd Uszoda, az Opel gyár, a győri Petz Aladár Megyei Kórház és a Keleti pályaudvar energetikai rendszereinek felújítása és energiahatékony működtetése.

A 2019-es év során a vállalat újjászületett, s a régi tapasztalatokkal a háta mögött, további szakértő kollégákkal a „fedélzeten”, megújult lendülettel, új köntösben igyekszik partnereivel és ügyfeleivel továbbra is eredményes együttműködést folytatni.

Az ENGIE konszern tulajdonában álló főként épületgépészeti kivitelezést és energetikai rendszerek üzemeltetését és karbantartását végző Cofely Kft. 2019 során beolvadt a Cothec Kft.-be. Ezzel augusztus 1-jén  létrejött az ENGIE Magyarország Kft..

Az ENGIE Magyarország Kft.  a Cothec és a Cofely értékláncából egybeolvasztja a cégek erősségeit, így a magyar energetikai piacon olyan komplex és környezetbarát energetikai megoldásokat nyújtó szakcég jött létre, amely a projektötlet megvalósulását a tervezéstől a kivitelezésen át a finanszírozással egybekötve egészen az üzemeltetésig, karbantartásig és a teljes körű energiaszolgáltatásig tudja biztosítani.

Jövőkép

Energiaszolgáltatóként ENGIE Magyarországként a magyar energia és szolgáltató piac meghatározó szereplőjévé válni fenntartható és energiahatékony megoldásokat kínálva a vállalati ügyfelek számára, folyamatosan törekedve a minőség, a nyereséges működés és a versenyképesség fejlesztésére.

Küldetés

  • Teljes körű szolgáltatás az ügyfelek és partnerek számára
  • Elkötelezett, felelősségteljes és megbízható, problémamegoldásban elöljáró team
  • Fenntarthatóság és innováció
  • Stabil, megbízható, szakmai tevékenység
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?