Negyedik alkalommal indul el a PwC Civil Mentoring Programja – januárban kezdődik a pályázási szakasz

A PwC pro bono csapata nonprofit szervezetek képzését és mentorálását vállalja a programban. Az előző évfolyam mentorálási szakaszában még dolgozik a hat szervezet és mentoraik, de hamarosan indul a következő, amelyre 2020. január végén pályázhatnak nonprofit a szervezetek. Az ötalkalmas képzési sorozatot – amelynek témái a célkitűzések megfogalmazása, a szervezetfejlesztés, üzleti tervezés, kommunikáció, service design – követően a kiválasztott szervezetek PwC-s mentorokkal folytatják további fél évig a munkát, amely során személyre szabottan foglalkoznak az őket érintő kérdésekkel.

A résztvevők nem csak ismereteiket bővíthetik, de kapcsolatokat köthetnek a nonprofit szféra képviselőivel, illetve szakértői csapatunkkal is. Az elmúlt három év résztvevői fontos ügyek széles palettáját képviselték.

Néhány szervezet, akikkel közösen dolgoztunk: Mindenki fogadjon örökbe egy kiskutyát Alapítvány, Humusz Szövetség, UNICEF, Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület, Amigos, InDaHouse Egyesület, Konnekt Egyesület, KórházSuli Alapítvány, Sportos Cukorbetegek Egyesülete, KORE

www.pwc.com/hu/civil_mentoring

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?