A Tesco ismét meghirdette „Ön választ, mi segítünk” pályázati programját, melynek célja a helyi közösségi kezdeményezések támogatása. Ezúttal még több pályázó kaphat támogatást környezetszépítő, közösségépítő és képességfejlesztő kezdeményezésének megvalósításához. Idén valamennyi, a szavazási szakaszba bekerülő szervezet és programja nyerhet, mégpedig fejenként 100, 200 vagy 400 ezer forint összegű támogatást.

A Tesco 2016-ban indította el az „Ön választ, mi segítünk” programot azzal a céllal, hogy olyan közösségi kezdeményezéseket támogasson, amelyek ott fejtik ki jótékony hatásukat, ahol az áruházlánc vásárlói és munkatársai élnek. 2017 őszén az áruházlánc kibővítette a pályázók körét, lehetőséget kaptak a közösségi, baráti társaságok is, hogy még több kreatív, közösségépítő terv válhasson valósággá, az aktuális, negyedik fordulóban pedig mindegyik, szavazási szakaszba bejutott pályázat megvalósulását támogatni kívánja a Tesco. A legtöbb szavazatot gyűjtő szervezet 400 000 forintot kap projektjének megvalósításához, míg a második helyezettek 200 000, a harmadikak pedig 100 000 forint támogatásban részesülnek.

Az aktuális pályázati kiírásra 2018. február 19. és március 29. között van lehetőség jelentkezni, országosan 61 körzetben. A pályázatokat az eddigiekhez hasonlóan a Magyar Adományozói Fórum szakértői értékelik, majd a bírálat alapján kerül ki körzetenként az a két-három szervezet, aki versenybe szállhat a második fordulóban. A továbbjutó programok sorsáról már a Tesco vásárlói döntenek, akik szavazataikkal választják ki, mely program megvalósulását szeretnék támogatni. A vásárlók 2018. május 7. és június 4. között adhatják le szavazataikat a Tesco áruházakban, a nyertes pályázatokat pedig június végén hirdetik ki.

Bővebb információ, valamint a 2016-os és 2017-es pályázatok nyertesei elérhetők a www.tesco.hu/kozosseg weboldalon.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?