Pannonia Bio a Pannonia Ethanol új neve

A Pannonia Ethanol Zrt. cégneve 2018. július 1. napjától kezdődő hatállyal a következőképpen módosult:

 

A Társaság cégneve: Pannonia Bio Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A Társaság rövidített cégneve: Pannonia Bio Zrt.

 

Szeretnénk továbbá felhívni a figyelmüket, hogy Társaságunk egyéb adatai (székhely, cégjegyzékszám, adószám, képviseletre jogosultak) nem változnak.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a cégnévváltozás a Társaságnál bevezetett termékdiverzifikációhoz kötődik, amelynek révén Társaságunk további környezet és klímabarát termékeket kíván előállítani.

 

A cégnévváltozás a Pannonia Ethanol Zrt-vel megkötött szerződéses jogviszonyok feltételeit és a szerződéses kötelezettségvállalásokat nem érinti.

 

Társaságunk 2018. július 1. napját követően változatlan módon, korábbi üzleti gyakorlatának megfelelően, de az új cégnéven, mint Pannonia Bio Zrt. áll beszállítói rendelkezésére.

 

Tájékoztatjuk továbbá üzleti partnereinket, hogy Társaságunknak 2018. július 1. napját követően nem áll módjában befogadni olyan számlát, elfogadni olyan teljesítést, amelyen nem az új cégnév szerepel, ezért amennyiben Ön érintett e kérdésekben kérjük, hogy a számla kiállításakor vagy Társaságunk által az Ön részére kibocsátott számla kiegyenlítésekor legyen tekintettel a cégnévváltozásra és a kapcsolódó dokumentumokon szíveskedjen a Pannonia Bio Zrt. cégnevet feltüntetni.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?