Randstad HR Trends Survey 2023: vegyesek a vállalati szektor várakozásai 2023-at illetően.

A hazai vállalatok menedzsmentje óvatosabb várakozásokkal néz 2023 elé – derül ki a Randstad legfrissebb „HR Trends 2023” kutatásából, melynek célja, hogy betekintést nyújtson a Magyarországon működő cégek jelenlegi gazdasági helyzethez történő alkalmazkodásába, illetve az előttük álló HR-kihívásokba.

A kutatás közel 250, különböző iparágakban működő hazai vállalat felsővezetőinek megkérdezésével zajlott, 2022 decemberében és 2023 januárjában.

A válaszok alapján a legnagyobb kihívást az infláció, a növekvő bérek és az emelkedő költségek jelentik a hazai vállalkozások számára, ami HR stratégiáikra is befolyással lesz ebben az évben.

Ismerje meg részletesen a kutatás eredményeit, töltse le a riportot, melyből kiderül az is, milyen bérstratégiát és munkaerőstratégiát látnak célravezetőnek idén a válaszadó hazai vállalatok.

Link:

https://www.randstad.hu/workforce-insights/munkaeropiac/vegyesek-a-vallalati-szektor-varakozasai-2023-illetoen/?utm_source=newsletter&utm_medium=referral&utm_campaign=20230310-contentB2B-&utm_content=munkaeropiac