Tizenkét kilométer jótékonyság Badacsonyban

Közel 500 fővel harmadszor rajtolt el a badacsonyi „Dűlőre futunk” jótékonysági futóverseny mezőnye augusztus utolsó hétvégéjén.

12 kilométeres kör várt a sportrendezvény résztvevőire, akik új perspektívából ismerhették meg országunk egyik ikonikus hegyét, a Badacsonyt. A „Dűlőre futunk” szervezői amellett, hogy rendezvényükkel tovább növelik a környék turisztikai vonzerejét, rászorulókon is segítenek minden évben. A Laposa Birtok Kft., a Tigra Sportegyesület és Dr. Farkas Anikó az eredményhirdetést követően a nevezési díjakból befolyt teljes összeget, 1.600.000 forintot a Badacsonytomajért Közalapítvány és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete javára ajánlották fel.

A távot a férfiak mezőnyében leggyorsabban Szemere Levente teljesítette, míg a nőknél Csabai Réka győzött. A mezőnnyel futott Balogh Gábor, többszörös világbajnok öttusázó is, a Magyar Diáksport Szövetség jelenlegi elnöke.

Az esemény fővédnökei Dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár asszony és Boronkay Péter, kétszeres világbajnok és háromszoros Európa-bajnok paratriatlonista voltak. Az eseményen Bodó Teodóra, a Provident Pénzügyi Zrt. vállalati és kormányzati kapcsolatok igazgatóságának vezetője adhatta át a díjat a támogatók képviseletében.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?