Új tagunk a Rossmann

A Rossmann Magyarország Kft. 1993 óta van Magyarországon és mára már országosan 184 boltos drogéria-parfüméria hálózattal rendelkezik. Közel 1250 munkavállalót foglalkoztatnak és dolgozói több, mint 90%-a nő.

A Dirk Rossmann GmbH a második legnagyobb drogéria üzletlánc Németországban, bevételét tekintve pedig az ország 10 legjelentősebb kiskereskedője közé sorolhatja magát. 2013-ban, összesen 3000 értékesítési ponttal (Németországban, Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban, Albániában és Törökországban) a Rossmann-csoport több mint 7 milliárd EUR árbevételt tudhatott magáénak.

A Rossmann cég nagy figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra mind a cégen belül, és azon kívül egyaránt. 40,000 embert foglalkoztat a vállalat manapság, ebből 26,000 embert Németországban. Nagy figyelmet kap az alkalmazottak képzése és továbbképzése is.

Flórián László a Rossmann Magyarország Kft. ügyvezetője a BCSDH-hoz való 2015. májusi csatlakozásukkor úgy nyilatkozott, hogy a „Rossmann célja, hogy a vállalat felelős alappilléreken álljon, ami magába foglalja a környezettudatosság-, egészséges életmód népszerűsítését és a társadalmi felelősségvállalást. A BCSDH-hoz való csatlakozástól elsősorban hatékony részvételt és szakmai egyeztetést várunk ezen a területen.”

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?