Új tagunk a Manuli Stretch Magyarország Kft.

Legújabb tagunk, a 2004-ben alakult Manuli Stretch Magyarország Kft., amely a Manuli Stretch csoport tagja. Stretch-fólia gyártással foglalkozó vállalatcsoport termelékenység, termékminőség és kereskedelmi szempontból a világ vezető gyártói közé tartozik. A magyarországi leányvállalat főbb szolgáltatási területei a stretch-fóliázás, zsugorfóliázás, pántolás, dobozzárás, ragasztás, párnázás valamint a térkitöltés, melyeket a partnerek egyedi elképzelései és elvárásai alapján dolgoznak ki. Szolgáltatásaik három alappillére a csomagolási anyagfelhasználás csökkentése, a kapacitás növelése, ezáltal a teljes csomagolási költség csökkentése.

A vállalat nagy figyelmet fordít az etikai működésre, etikai kódexüket a mindennapi munka alapjául veszik. Flexibilis foglalkoztatási formákat is felkínálva, családbarát munkahelyként saját 12 fős csapatuk körében gondosan figyelnek az emberi értékek tiszteletben tartására, rugalmasan tudnak alkalmazkodni a kisgyerekes családok mindennapjaihoz is. Beszállítóik tekintetében is gondoskodnak az etikus működésről, melyről rendszeres, személyes auditokkal győződnek meg.

„A környezeti felelősségvállalás jegyében, kifejezett feladatunknak tartjuk, hogy kevesebb csomagolóanyag használatára és hatékonyabb csomagolásra tanítsuk az ipari termelőket környezet-és költségkímélő megoldásainkkal, tudatos csomagolás koncepciónkkal. A BCSDH-val való közös munkától még eredményesebb megoldásokat, fenntarthatóbb felhasználást várunk az újrahasznosítást és visszaforgatást is figyelembe véve.”- mondta el Arató Gábor, a Manuli Stretch Magyarország Kft. vezérigazgatója.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?