Új tagvállalatunk, a Proworx Digital Kft.

A 2018-ban alapított Proworx Digital Kft. saját fejlesztésű szoftveres termékeivel számos marketingkommunikációs tevékenységhez kapcsolódóan nyújt támogatást ügyfelei számára, de ezek mellett kommunikációs eszközkezelés területen alkalmazható piacvezető szoftver is megtalálható a termékpalettáján.

Legújabb fejlesztésük, a Kingfisher a fenntarthatóság területére fókuszál: ez egy olyan szoftveres platform, amely a vállalatok fenntarthatósági értékelését és a beszállítók fenntarthatósági átvilágítást/értékelést támogatja.

Digitalizációval foglalkozó vállalkozásként a társaság számára saját működése során is kiemelten fontos a fenntartható működés kereteinek megteremtése. 2024-ben tervezik a karbonkatalógusuk összeállítását, karbonlábnyomuk kiszámítását és karbonsemlegességi akcióterv összeállítását. Saját kibocsátásuk kapcsán a tavalyi év folyamán megtörtént a gáz fűtésről való átállásuk elektromos rendszerre.

Azért csatlakoztak a BCSDH-hoz, mert tevékenységük közvetlenül támogatja a fenntarthatóságot, így szeretnének további olyan kapcsolatokat építeni, amelyekben a fenntarthatóság vonatkozásában a digitalizációnak tere van, emellett szívesen ismerkednének fenntarthatósági legjobb iparági mintákkal.