Újraindul a Future Talents program

Minden nehézség ellenére 2020. októberében útjára indulhatott a Tungsram Future Talents immár harmadik generációs tehetséggondozó programja a korábbi partneriskolákkal, minden városban, ahol a Tungsram gyárai jelen vannak (Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Kisvárda, Hajdúböszörmény, Budapest).

A szeptemberi írásbeli és szóbeli felmérést, illetve elbeszélgetést követően megtörtént a kiválogatás és öt városban, öt csoport kezdte meg az üzleti angol képzést. A diákok izgatottan és lelkesen készültek a 2021 decemberéig tartó, 10 hétvégés üzleti angol képzés első tréningjére. Megkapták a tankönyveket, a kiegészítő tananyagot, valamint további kedves ajándékként a Tungsram logóval ellátott jegyzettömböt, tollat és szájmaszkot.

Az egészség védelme és a COVID intézkedések betartása elsődleges szempont, így idén az oktatás az iskolákban, kihelyezett intézményekben vagy hibrid megoldással digitális oktatás bevonásával zajlik. Szerencsére tágas termek állnak rendelkezésre, így a hivatalos távolságtartási és szájmaszk viselési előírások betarthatók.

A diákok életének első igazi Future Talents tréningje jó hangulatban, sok munkával telt, rengeteg új információval zárult. A tanulók kicsit másképp, más szemszögből tekinthetnek egy új területre a gimnáziumi keretekből és oktatási rendszeréből kilépve, így nagy várakozás övezi a következő alkalmat.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?