Változások a Graphisoft Parkban: házikedvencek és zümmögés a fenntarthatóság jegyében

Fenntarthatósági törekvéseink egy zöldebb és barátságosabb jövőt alapoznak meg.

Először is, örömmel mutatjuk be a legújabb változást: a Graphisoft Park mostantól hivatalosan is kutyabarát! Tisztában vagyunk a munka és a magánélet egyensúlyának fontosságával, és mi tudná ezt jobban elősegíteni, mint az, hogy bérlőink alkalmazottai behozhatják négylábú barátaikat az irodába? A játékos kutyusoktól kezdve a nyugodt idősekig, mindenféle formájú és méretű kutyát szívesen látunk, hogy a zöld területeinken barangoljanak, és feldobják a munkanapokat – természetesen a felelős ebtartás szabályait betartva.

De ez még nem minden – a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk túlmutat a kutyusokon. Méhészeti szakértőkkel együttműködve három méhcsaládot telepítünk a Parkban. Ezek a szorgos méhek nem csak a helyi ökoszisztémához járulnak hozzá, hanem létfontosságú szerepet játszanak a beporzásban, támogatják a biológiai sokszínűséget és növelik környezetünk természeti szépségét. A termelt helyi mézzel pedig reméljük, bérlőink is elégedettek lesznek.

Végül, de nem utolsósorban büszkén jelentjük be, hogy az első ESG jelentésünk elnyerte a Deloitte Magyarország által alapított, rangos Zöld Béka díjat az „Kiemelkedő Első Fenntarthatósági Jelentés” kategóriában. Ez az elismerés alátámasztja elkötelezettségünket az átláthatóság, az elszámoltathatóság és a fenntarthatósági gyakorlatunk folyamatos javítása iránt.

Ezekkel a kezdeményezésekkel a Graphisoft Park jelentős lépéseket tesz egy fenntarthatóbb és befogadóbb jövő felé. A négylábú barátaink felkarolásától kezdve a biológiai sokszínűség és az átláthatóság előmozdításáig elkötelezettek vagyunk amellett, hogy pozitív hatást gyakoroljunk közösségünkre és bolygónkra.