23 fiatal tehetség részvételével elindult „A jövő vezetői” tehetségprogram

“A jövő vezetői” tehetségprogram 2014 az Üzleti Világtanács a Fenntartható Fejlődésért (World Business Council for Sustainable Development, WBCSD) Future Leaders Programja Magyarországon. A program célja, hogy a “jövő vezetőinek”, vagyis azon tehetséges szakembereknek, akikből vezető elsőszámú/felsővezető válhat, bemutassa a vállalati fenntarthatóság komplex fogalmi rendszerét és segítse őket abban, hogy vezetői pályájuk során hogyan tudják ezen elveket a döntéshozatalba integrálni. Emellett a program célja az is, a résztvevők a jövőben a fenntartható fejlődés nagyköveteiként cselekedjenek az üzleti életben és a társadalomban egyaránt.

A program egyedülállóságát mutatja, hogy a résztvevőket gyakorló vállalatvezetők mentorálják, akiktől tapasztalataik megosztásán keresztül tanulhatnak többek között a fenntarthatóságról, stratégiai és etikus működésről.

A program jelentkezési időszaka nem várt érdeklődés mellett zajlott. Ebben az évben 23 fiatal tehetség vehet részt a programban, akiket vezetőik delegáltak.

A program február 26-án, egy megnyitóval indult el, amely a program bemutatásán túlmenően lehetőséget nyújtott a résztvevők és a mentorok megismerkedésére is. A nyitóeseményt 8 interaktív szakmai nap követi 8 hónapon keresztül, ahol a Vezetői ajánlás pontjai kerülnek megvitatásra.

A program megnyitóján készült fényképek képgalériánkban tekinthetők meg. https://bcsdh.hu/galeria/

https://bcsdh.hu/temak/jovo-vezetoi/

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?