A hatékony vezetőkért – Getting Things Done workshop „A jövő vezetői” tehetségprogram résztvevőinek és az Alumninak

A tehetségprogram 2018-as évfolyamának végéhez közeledve, készülnek a csapatok évet záró projekttervei. Annak érdekében, hogy vezetői munkájukhoz egy kis extra segítséget adjunk, a Hamar productivity által felajánlott Getting Things Done workshopon ismerkedhettek meg – az Alumnival közösen – a hatékony munkaszervezés művészetével a résztvevők.

A GTD® a túlterheltség helyett a stresszmentes hatékonyságot kínálja azáltal, hogy egy logikus és praktikus rendszerbe állítja a feladatokat. Aki használja, könnyedén tud fókuszálni teendőire, és magabiztosan tudja szelektálni, hogy mivel milyen sorrendben foglalkozzon.

A résztvevők három óra során betekintést nyerhettek a módszer lényegébe, gyakorolták saját teendőik rögzítését, tisztázását és rendszerezését. Emellett feltehették kérdéseiket és megosztották tapasztalataikat is.

A sikeres workshopot egy estébe nyúló, kötetlen kapcsolatépítő esemény követte az Alumni részvételével.

Ezúton is köszönjük a Shell Hungary vendéglátását a csoport nevében.

 

A GTD®-ről bővebben:

David Allen a nyolcvanas évek óta foglalkozik hatékonysággal, a módszert bemutató Getting Things Done könyve pedig 2001-ben jelent meg és számos szervezet és üzletember alkalmazza. 2015-ben átírta és bővítette az eredeti könyvet, hiszen a 2001-es eredeti megjelenés óta számos kutatás vizsgálta a GTD életünkre és munkánkra gyakorolt pozitív hatásait, ezért az új kiadásban David Allen külön fejezetet szentelt ezen eredmények összegzésére.

Itthon az új kiadás a HVG Könyvek gondozásában jelent meg ugyanez év novemberében. A könyv szakmai partnere a Hamar Productivity Consulting.

Bővebb információk: http://www.hamar.hu/gtd/

Az alumni 2018-as támogatói:

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?