2018. szeptember 13-14-én Eurázsiai Vízügyi Konferencia – 3rd ASEM Seminar on Urban Water Management urban solutions, global challenges

Az Ázsiai-Európai Vízügyi Együttműködés (ASEM Water) több mint 50 tagországát képviselő magas rangú állami, kormányzati vezetőknek, az eurázsiai vízipari, tudományos és technológiai intézetek, szakmai szövetségek, ipari kamarák, nemzetközi pénzügyi intézmények legfelsőbb vezetőinek és szakértőinek részvételével Eurázsiai Vízügyi Konferencia kerül megrendezésre Budapesten 2018. szeptember 13-14-én.

A konferencia fővédnöke: Áder János, Magyarország köztársasági elnöke, szervezője a Magyar Vízipari Klaszter és az ASEM Water, társszervezője a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség.

A nemzetközi tanácskozás kiemelt jelentőségű, hiszen a magyar vízipar és vízdiplomácia aktív nemzetközi szerepvállalásának köszönhetően több mint 200 szakértő, potenciális üzleti partner érkezik Budapestre, hogy a kontinenseken átívelő vízügyi kihívások mentén tapasztalatot és eszmét cseréljenek, valamint kiszélesítsék piaci, gazdasági kapcsolataikat. A konferencia hivatalos nyelve angol, magyar szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Ne mulassza el a különleges alkalmat! Jegyezze be a naptárába: az Eurázsiai Vízügyi Konferencia várja Önt 2018. szeptember 13-14-e között Budapesten!

További információ és jelentkezés: www.asemwaterbudapest2018.hu

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?