Adja le jelölését a szakma kiválóságaira! – MLBKT díjak

A 2020-as év soha nem tapasztalt erőfeszítések elé állította a gazdaság minden szereplőjét, nem kis mértékben a logisztikai, beszerzési és ellátási lánc menedzsment területén dolgozó vezetőket. Az eddig is rugalmasságot, gyors helyzetfelismerő és reakcióképességet kívánó feladatokat az extrém határokig tolták a kihívások. Sok olyan helyzet alakult ki, amire korábban ilyen gyors átállással nem volt példa (kollégák home officeban, pandémiás helyzetnek megfelelő biztonsági és egészségügyi intézkedések bevezetése, zavartalan működés biztosítása). Sokan informatikai, automatizációs fejlesztésekbe kezdtek, mások új működési modellt vezettek be, míg többen újragondolták üzleti modelljüket a megváltozott fogyasztói szokásoknak megfelelően. És még messze vagyunk a végétől.

A körülmények tükrében úgy gondolták, meghosszabbítják a hagyományos díjaik beadási határidejét és bíznak benne, hogy a győzteseknek járó díjat megfelelő körülmények között tudják átadni a jövő évben.

Hiszik, hogy mindenhol vannak olyan hősök, fantasztikus munkát végző kollégák, akiknek a munkáját örömmel elismerné cége az MLBKT rangos szakmai díjának egyikével. Tekintse meg a személyeknek vagy projektnek szóló felhívásaikat és nyújtsák be pályázatukat a januári határidőig.

Ha partnerénél, ügyfelénél találkozott ilyen szakemberrel, ajánlja figyelmükbe azzal, hogy jelöli az Év Logisztikai Menedzsere, az Év Beszerzési Menedzsere/Csapata címre vagy értesíti a Logisztikai Kiválóság Díjról.

Szeretnék jelölni

 

Pályázatok:

  • Az Év Logisztikai Menedzsere díjra olyan logisztikai területen dolgozó szakember pályázhat, aki az elmúlt évben egy eredményesen működő logisztikai rendszer bevezetésében vett részt.

A jelölés határideje: 2021. január 20.

  • Az Év Beszerzési Menedzsere címet olyan beszerzési területen, vezető munkakörben dolgozó szakember nyerheti el, akinek nagy szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat létrehozásában.

A jelölés határideje: 2021. január 20.

  • Az Év Beszerzési Csapata díj a beszerzési szakterület művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért csapatokat, szervezeteket ismeri el.

A jelölés határideje: 2021. január 20.

  • A Logisztikai Kiválóság Díj azokat az innovatív, előremutató logisztikai ötleteket ismeri el, melyekből egyértelműen kiderül, hogy a logisztika hogyan járult hozzá a vállalati cél megvalósításához.

Beadási határidő: 2021. január 15.

 

 

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?