Az emberi tényező az üzletben – B2B vagy Human2Human?

A Magyar Vállalkozók Üzleti Közössége látta vendégül “A jövő vezetői” tehetségprogramunk mára már 100 fős Alumni közössége négy végzett évfolyamának résztvevőit és mentorainkat.

Régi igazság, hogy az üzleteket emberek kötik meg, nem szervezetek. Ahogy ajánlásunkban is megfogalmaztuk, a fenntartható gazdaság kialakításához szükség van olyan felelős vezetőkre, akik nyiltan kommunikálva és partneri viszonyban működnek együtt érintettjeikkel. Éppen ezért tartottuk fontosnak, hogy kissé más formában is megismerkedhessenek programunk résztvevői és közreműködői.

Az MVÜK saját fejlesztésű módszertana segítségével –a Sushi Sei étterem vendéglátását élvezve- az este során több körben és keveredve, különböző asztaloknál mutatkoztak be egymásnak a résztvevők és mondták el, hogy milyen üzleti területtel foglalkoznak, milyen kihívásokat élnek meg és a fenntarthatósághoz kapcsolódóan mire a legbüszkébbek. A rövid bemutatkozások mellett lehetőség adódott kötetlen beszélgetésekre is és számos kapcsolódási lehetőség azonosítására.  Egy nagyon kellemes és jó hangulatú estét tölthettünk együtt, tartalmas beszélgetésekkel, melyek során többen tudnak új irányban elindulni, vagy többen találtak egymásra akár együttműködő partnerekként, akár egy közös kihíváson konzultáló ismerősökként. Mi pedig azonosítottunk olyan témákat és területeket,  melyeken a BCSDH támogatni tudja tagvállalatait.

Köszönjük, hogy megtapasztalhattuk, milyen a professzionális kapcsolatépítés!

„A mai világban elszeparálódtunk egymástól, elveszítettük a valódi bizalmi kapcsolatainkat. Ezeket szeretnénk visszahozni. Egyszerűen kell a lehetőség arra, hogy találkozzanak egymással az emberek” – Mészáros György, MVÜK ügyvezető

 

Az alumni program támogatói:

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?