Bemutatkozott a BCSDH új kommunikációs menedzsere

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) 2015. február 24-én tartott taggyűlésen bemutatkozott Chikán-Kovács Eszter a szervezet új kommunikációs menedzsere. Az új pozíció létrehozását a szervezet fejlődése indokolta.

Petrik Ida ügyvezető igazgató elmondta, hogy a szakmai programok magas színvonala valamint a tagvállalatok növekvő száma egyre fontosabbá teszi a szervezet tudatosabb külső és belső kommunikációját. Örömét fejezte ki, hogy egy olyan senior szakember csatlakozik a szervezethez, aki már előtte önkéntesként segítette a BCSDH kommunikációs munkáját.

Chikán-Kovács Eszter évtizedes szakmai tapasztalatát elsősorban a marketing területén szerezte márkamarketinggel és stratégiával foglalkozva, de gyakorlatra tett szert PR és webmarketing területén is. Marketing stratégia témában előadásokat is tartott a felsőoktatásban . A Zwack Unicum Nyrt-nél hosszú ideig senior marketing menedzseri pozíciót töltött be. Most két kisgyermeke mellől tért vissza a munka világába.

Eszter azért döntött úgy, hogy segíti a BCSDH kommunikációs munkáját, mert vonzó számára, hogy a szervezet munkája ötvözi a gazdasági érdekeket és a társadalmi, környezeti hasznosságot és egy olyan utat mutat, amely első számú vezetőket inspirál arra, hogy üzleti megoldásokat keressenek egy élhetőbb jövőért. Vonzó számára, hogy új szakmai tapasztalatokra tehet szert. Két kisgyermekes anyaként fontosnak tartja, hogy a szervezet kifejezetten családbarát és lehetőség van a rugalmas foglalkoztatásra.

Az új kommunikációs menedzser egyik legfontosabb feladatának azt tartja, hogy a vállalati fenntarthatóság, mint téma egyre inkább megjelenjen a gazdasági médiumokban, a szervezet segítségével a tagvállalatok jó példáinak bemutatása révén ezzel követhető példákat, mintákat mutatva más vállalatoknak. Stratégiai feladatnak tartja a médiakapcsolatok elmélyítését és szükségesnek, hogy a cél érdekében jobban kihasználják a tagvállalatok és a BCSDH kommunikációs tevékenységében rejlő szinergiákat.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?