CSR Piac és EU CSR Díj

A KÖVET Egyesület 2013. április 18-án már hagyományteremtő módon, harmadik alkalommal, az Európai CSR Díjért zajló nemzeti verseny győzteseinek kihirdetésével egy időben rendezi meg a CSR Piac kiállítást a Dürer Rendezvényházban.

A KÖVET ismét pályázatot hirdetett a környezetért és a társadalomért, munkavállalóikért és fogyasztóikért felelősséget érző hazai kis-, közép-, és nagyvállalatok számára, amelyek tevékenységüket is ezen szempontok szerint alakítják, és alkalmazzák a felelős vállalatirányítás eszközeit. A sikeres pályázók kiállíthatnak a 2013. április 18-i CSR Piac rendezvényen.

Újdonság, hogy a rendezvény kísérő eseménye az Európai CSR Díj Nemzeti Díjátadó ünnepség. A díjat az EU Bizottság alapította a társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos jó gyakorlatok népszerűsítése érdekében, melyre partnerszervezeteken keresztül 28 országból, közöttük Magyarországról is lehet pályázni. Az együttműködésre, innovációra és társadalmi hatásra koncentráló programot Magyarországon a KÖVET vezeti. A KKV és nagyvállalati kategóriák nyerteseit nemcsak a Nemzeti CSR Díjátadón ünnepelhetjük, hanem a 2013. júniusban Brüsszelben tartandó Európai CSR Díjátadó Ceremónián is, melyet az Európai Bizottság szervez.

A CSR Piacon bemutatott megoldások közül a zsűri – melynek tagja Petrik Ida, a BCSDH igazgatója is – az Európai CSR Díjak mellett több kategóriában is nyertest hirdet majd: 2013 Legkiválóbb CSR Megoldása Díj, 2013 Valóban Felelős Vállalata Díj, Kisvállalati különdíj, Környezettudatos Vállalatirányítás különdíj, amelyek pályázati feltételei a www.kovet.hu és a www.csrpiac.hu oldalon egyaránt olvashatók.

A szándéknyilatkozatokat 2013. január 30. éjfélig, a pályázati űrlapokat 2013. február 21-ig kell eljuttatni dr. Győri Zsuzsanna számára, a csrpiac2013@kovet.hu címre.

A pályázat ingyenes, a kiállítói díjból a BCSDH tagjai 20 %-os kedvezményt kapnak!

További információ:

Dr. Győri Zsuzsanna

gyori@kovet.hu, +36 1 473 2290

www.csrpiac.hu

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?