„Év Széchenyi Vállalkozása, 2019” díj

Az „Év Széchenyi Vállalkozása, 2019” díj pályázati felhívását a Gróf Széchenyi Család Alapítvány és a Pénzügyminisztérium közösen jelentette meg. Az idei az 5. alkalom. A pályázati felhívást 8 témában és több kategóriában hirdetik meg. A pályázatok nevezési díja évi 50 M Ft összárbevétel alatt díjmentes. A pályázatok befogadásának lezárása: 2019. szeptember 1.

Pályázati Felhívás

A pályázati témák:
1. Az ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA, 2019. – FŐDÍJ
Három kategóriában hirdetik meg. A Fődíjat azok a vállalkozások kaphatják, akik a termelékenység, a társadalmi felelősségvállalás és az újítási készség területén összességében a legjobb teljesítményt nyújtották.

2. AZ ÉV FELELŐS SZÉCHENYI ÜZLETI VÁLLAKOZÁSA, 2019. – DÍJ
A Pénzügyminisztérium támogatásával hirdetik meg 3 kategóriában.

A díjra azok az üzleti vállalkozások pályázhatnak, akik kimutatható módon tudatosan tesznek a felelős üzleti magatartás megvalósulásáért, azaz a vállalat külső és belső környezetéért társadalmi, gazdasági és kiemelten környezetvédelmi szempontból, továbbá a munkavállalói jólét érdekében törekszenek a munka és a magánélet egyensúlyának biztosítására, illetve támogatják a hátrányos munkavállalói csoportokat.

3. AZ ÉV LEGSIKERESEB SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA – LEGSIKERESEBB FIATAL VÁLLALKOZÓ, 2019. DÍJ
A Pénzügyminisztérium támogatásával hirdetik meg.

A díjra azon fiatal vállalkozók pályázhatnak, akik a pályázat benyújtásakor 30. életévüket még nem töltötték be, a vállalkozást saját maguk alapították, és abban jelenleg is többségi tulajdonnal rendelkeznek. A díj odaítélésénél a legfontosabb szempont, hogy a vállalkozás olyan egyedi, innovatív ötletet valósítson meg, amely magában foglalja a jövőbeli fejlődés lehetőségét is, illetve feltétel az is, hogy az utolsó lezárt üzleti éve ne legyen veszteséges.

4. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA, 2019. MOBILITÁSI DÍJ
A díjat a Pénzügyminisztériummal közösen alapították.

A díjra azon üzleti vállalkozások pályázhatnak, akik az utolsó lezárt üzleti évükben, gazdasági tevékenységük során egy munkavállaló esetében minimum 8 hónapon keresztül elősegítették a munkavállalói mobilitás megvalósulását mobilitási támogatások megvalósulásán keresztül.

5. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA, 2019. INNOVÁCIÓ DÍJ

6. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA, 2019. TERMELÉKENYSÉG DÍJ

7. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA, 2019. TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS DÍJ

8. AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA, 2019. CSALÁD KÜLÖNDÍJA
A Széchenyi család különdíját annak a pályázónak ítélik oda, aki a magyar hagyományokat kiemelkedően őrzi és ápolja.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?