A különféle fenntarthatósági és nyomon követési rendszerek követelményeinek betartása és ennek igazolása mára az élelmiszeriparban is a piacra jutás fontos feltételeivé váltak. Vannak olyan szabványok is, amelyek közvetlenül segítik a szervezeteket költséghatékonyságuk javításában, például az energiahatékonyság javításán keresztül.

Az SGS élen jár ezeknek a rendszereknek az élelmiszerlánc magyar résztvevői közötti megismertetésében is. A rendezvényen felkérést kaptunk a BCSDH munkájának bemutatására.

A rendezvény időpontja: 2013. 10. 16. 10:00

Helyszín: SGS Székház:1124 Budapest, Sirály utca 4.

A programról további információ, meghívó és jelentkezési lap itt található: SGS_Fenntarthatósági_ tájékoztató_program

SGS_SSC_Tájékoztató jelentkezési lap

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?