Új korszak határán a vállalati támogatások

Október 3-án a Microsoft székházába várja a Magyar Adományozói Fórum a társadalmi befektetések aktuális kérdései iránt érdeklődő haza szakembereket a „Fenntarthatóság a társadalmi befektetések szemszögéből 2013” című konferenciájára, amelynek fővédnöke Dr. Cséfalvay Zoltán, Parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkár. Az egész napos rendezvényen a társadalmi befektetéseknek a vállalati és a társadalmi fenntarthatóságban betöltött szerepét és jövőbeni lehetőségeit vitatják meg a résztvevők és a felkért előadók az üzleti, a non-profit és az állami szféra szempontjai alapján.

A Magyar Adományozói Fórum, mint a hazai támogatói szektor, így az elkötelezett magánszemélyek, civil, valamint vállalati szakemberek egyik legelismertebb platformja, 2013. október 3-án tartja „Fenntarthatóság a társadalmi befektetések szemszögéből 2013” című éves konferenciáját. A MAF konferenciája továbbra is az egyetlen olyan szakmai esemény Magyarországon, amely kifejezetten a példamutató társadalmi befektetéseket, vállalati támogatásokat helyezi középpontba, ezzel is ösztönözve a civil, az üzleti és az állami szféra közötti kapcsolatok, együttműködések erősítését, a tapasztalat- és tudásmegosztást, valamint egy széles szakmai közösség létrejöttét a hazai támogatási kultúra fejlesztése érdekében

Az idei egész napos rendezvény fókuszában a vállalati támogatások terén a válság kitörése óta lezajlott változások és várható trendek, valamint a társadalmi befektetéseknek a vállalati és a társadalmi fenntarthatóságban betöltött szerepe és az ehhez kapcsolódó kérdések állnak.

A MAF „Fenntarthatóság a társadalmi befektetések szemszögéből 2013” konferenciát az idei évben is a MAF Társadalmi Befektetések Díj pályázat díjátadója zárja, amelyen a Leginnovatívabb Támogatói Program, a Legsikeresebb Partneri Együttműködések, a Legnagyobb Hatást Elérő Támogatói Program és Az Év Társadalmi Befektetési Programja kategóriákban legjobb eredményt elért vállalatok képviselői vehetik át a díjakat.

A Microsoft Magyarország székházában megrendezésre kerülő MAF „Fenntarthatóság a társadalmi befektetések szemszögéből 2013” konferencia részletes programja megtalálható: http://www.donorsforum.hu/hu/konferenciak/fenntarthatosag-a-tarsadalmi-befektetesek-szemszoegebl-2013-2013-oktober-3

A konferencia támogatói: Provident Pénzügyi Zrt., Richter Gedeon Nyrt. (arany fokozatú támogatók), Drogerie Markt Kft. (ezüst fokozatú támogató), E.ON Hungária Zrt.,  Holcim Hungária Zrt., Tesco Global Áruházak Zrt. (bronz fokozatú támogatók), Coca-Cola HBC Magyarország Kft., Csekő Ügyvédi Iroda,  Fruit of Care Non-profit Kft., Microsoft Magyarország (támogatók)

 További információ:

Magyar Adományozói Fórum

www.donorsforum.hu

dr. Molnár Klára igazgató, +36 302 10 31 71, klara.molnar@donorsforum.hu

Meghívó- MAF konferencia és díjátadó 2013

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?