Fókuszban az innováció pályázat – „EFQM Innovation Challenge” hazai fordulója – határidő: május 6.

Az innováció a szervezeti működés minden területének egyik motorja. Ezért is fontos, hogy a kreativitás, innovativitás minél inkább jellemzője legyen a szervezti kultúrának. A közelmúltban a Europan Fondation for Quality Management (EFQM) által meghirdetésre került egy olyan nemzetközi díjpályázat, amely az alábbi területekre fókuszálva keresi az innovatív kezdeményezéseket:

  • Customer Experience
  • Sharing / Circular Economy
  • New Collaboration

A Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület a nemzetközi pályázat hazai mentora. Céljuk, hogy a három kategóriában megtalálják a három legjobb hazai projektet, amit felterjesztenek majd a nemzetközi díjra.

A Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület pályázatot hirdet

„Fókuszban az Innováció”

címmel.

A pályázat célja, hogy kiválasszuk azokat a projekteket és szervezeteket, amelyek nevezésre kerülnek az idén először meghirdetett „EFQM Innovation Challenge” díjra.

A három témakör, amelyekben már korábban megvalósított projektekkel pályázni lehet:

  • Customer Experience
  • Sharing / Circular Economy
  • New Collaboration

A magyar pályázat kiírása és a pályázati anyag beadási formája teljesen megegyezik az EFQM által meghirdetett angol nyelvű kiírással.

A magyar nyelvű pályázati jelentkezési lap innen letölthető.

A jelentkezés és a pályázatok beadása folyamatos, a pályázati anyagok végső beadási határideje 2019. május 6.,

A beadott hazai pályázatok értékelése a nemzetközi kiírás értékelési szempontjaival megegyezően történik. Az értékelés során minden pályázóval felvesszük a kapcsolatot és külsős szakértők bevonásával történik a végső sorrend kialakítása.

A beérkezett pályázatok közül a legjobbnak ítélt hazai projekteket fogjuk regisztrálni a nemzetközi megmérettetésre, melynek költségét (500 Euró/projekt) a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület fedezi.

A hazai legjobb pályázatok számára bemutatkozási lehetőséget biztosítunk, míg a nemzetközi pályázat győztesei az október 23-24-én Helsinkiben megrendezésre kerülő EFQM Fórum konferencia keretében vehetik át a díjakat.

A pályázat nevezési díja: 50.000 Ft + ÁFA / projekt.

Jelentkezési szándékukat az alábbi címre várjuk:

Szabó Kálmán ügyvezető igazgató

szabo@kivalosag.hu

Tel: 30/515-1297

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?