HBLF Kék Bolygó Klímavédelmi Díj

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) közös célja, hogy jutalmazza azokat a startup vállalkozásokat, amelyek a klímavédelmet és a fenntarthatóságot nem csak az értékrendjükben, hanem szolgáltatásaik és termékeik fejlesztése során is előtérbe helyezik, így képesek a klímavédelemmel kombinált gazdaságilag is versenyképes működésre. A Díjjal azokat a vállalkozásokat kívánják elismerni, amelyek a márkájukat és tevékenységeiket kifejezetten a klímavédelemre építik és aktívak az általuk megcélzott piaci szegmens személetformálásában is.

A pályázat célja:

A Hungarian Business Leaders Forum és a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány ösztönözni kívánja azokat a kiváló vállalkozásokat, amelyek elkötelezték magukat a természet, a klíma védelme iránt.

Elismerésként a legkiválóbb cég részt vehet  a KBKA által finanszírozott, klímavédelemhez kapcsolódó komplex üzleti mentorprogramban, amelynek piaci értéke 1 millió forint. A mentorálás célja, hogy támogassa a nyertes pályázó fejlesztési elképzeléseit, piacra lépését és üzleti terjeszkedését.

További információt itt talál.

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSI HATÁRIDEJE: 2020. NOVEMBER 25.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?