HIPA Tőkeakadémia – 2018. november 15., 22., 28. és december 6.

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) tőkebevonási ismeretek témában HIPA Tőkeakadémia címmel tanfolyamot szervez ezúttal 4×1 napos konstrukcióban budapesti helyszínen 2018. november 15-én, 22-én, 28-án és december 6-án.

A képzés célja a magyar vállalkozások forrás-, illetve tőkebevonási ismereteinek, képességeinek fejlesztése, ezen keresztül pedig a befektetéseket vonzó tulajdonságaik javítása. A képzés során korszerű piaci, üzlet tervezési, pénzügyi, forrásbevonási és cégprezentációs ismereteket adnak át, befektetési fókusszal. A képzés elsősorban olyan cégeknek, projektgazdáknak szól, akik az ötlet fázison már túljutottak, prototípussal vagy termékkel rendelkeznek. A cégek a 25-30 fős interaktív tréningen való részvétel során egymástól is tanulhatnak, tapasztalatot cserélhetnek. A képzés workshopjait tréner vezeti. A szakmai ismereteket a tréner mellett meghívott tőkebevonásban illetékes szakértők, befektetők, illetve a HIPA illetékes munkatársai végzik. Az előadások mellett, az ABSOLVO vezető tanácsadóinak irányításával, kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. A résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerni sikeres befektetési projektekben érintett vállalkozók, befektetők tapasztalatait, javaslatait. Kerekasztalos szekciókban lehetőség nyílik aktív befektetők felé közvetlen kérdéseket intézni.

A HIPA Tőkeakadémia szakmai képzési programjában a BÉT szakmai közreműködő partnerként  vesz részt.

Az esemény helyszíne: Falk1 Rendezvényközpont, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.

Részvétel térítésmentes, de regisztrációs biztosíték megfizetéséhez kötött.

A regisztrációs biztosíték összege 30.000 Ft, melyet a HIPA visszautal a jelentkezőnek a képzés elvégzését igazoló oklevél átvételét követően.

A programra korlátozott számú jelentkezést tudnak elfogadni, beérkezési sorrendben!

A programra jelentkezni a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2018. november 8.

Jelentkezésüket a hip@hipa.hu e-mailcímre várják vagy a programfelelősnél.

Programfelelős: Holly Sára, e-mail: sara.holly@hipa.hu, tel: +36 20 218 0697.

A képzés Programtervezete, illetve a Jelentkezési lap elérhetők a HIPA honlapon.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?