HuGBC Iparági konzultáció – Épület dekarbonizációs kérdőív – a kitöltési határidő: április 17.

A Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC) Zéró Karbon Ajánlás címmel készített átfogó cselekvési tervet. Az ajánlás iparági egyeztetésével céljuk, hogy valós igényeknek megfelelően segíthessék elő az átállás folyamatát. Ebben partnerként támogatja szervezetünk a BCSDH is.

A kérdőívvel a HuGBC célja, hogy felmérje a hazai ingatlan és egyéb piaci szereplők (kivitelezők, gyártók, tulajdonosok, bérlők) tájékozottságát, feltérképezzék a jelenlegi hazai gyakorlatokat, és meghatározzák azokat a további feladatokat, amelyek mentén tovább vihetjük közösen a szakmai munkát a hazai épületek dekarbonizációjának eléréséhez.

A Net Zero célok elérése közös célunk, így a BCSDH számára is fontos, hogy minél több vállalat  ennek a rövid kérdőívnek kitöltésével, támogassa ezt a célt és a közös munkát. A kérdőív kitöltése mindössze 10 percet vesz igénybe.

A kitöltők között a HuGBC egy belépőjegyet sorsol ki a május 9-én megrendezésre kerülő Green Brunch üzleti reggelire (beszámoló egy korábbi kiadásról itt).

Előre köszönjük az együttműködést.