Idén újra Civil Licit

Idén nyolcadik alkalommal szervezi meg fenntarthatósági árverését a Civil Licit Alapítvány. A rendhagyó aukción civil szervezetek által fejlesztett üzleti szolgáltatásokra licitálhatnak a fenntarthatóság mellett elkötelezett vállalatok.

Az idei program újdonsága, hogy a Civil Liciten aukcióra kerülő non-profit szervezetek szolgáltatásai két szakaszban kerülnek kiválasztásra. Elsőként a 77 beérkezett pályázatból a bíráló bizottság 22 szervezetet választott ki, amelyek szeptemberben részt vehetnek a CIVIL LICIT ALAPÍTVÁNY 4 alkalomból álló képzési programjában. A LOFFICE coworking office-ban megszervezésre kerülő képzés fókuszában a társadalmi vállalkozások és társadalmi innovációk állnak. A képzéssorozat során meet-up jellegű előadások és tréning keretében a civil szervezetek projektmenedzsment és termékfejlesztési ismereteket kapnak, valamint előadásokat hallhatnak a vállalati együttműködések és a társadalmi vállalkozások jelenlegi és jövőbeni lehetőségeiről, valamint hr-szervezetfejlesztési és a vállalatokat célzó kommunikációs-technikákról. A képzésen hallottak alapján a civil szervezetek pontosítják a szolgáltatás-javaslataikat, amelyekből ezt követően egy nyilvános zsűrizés keretében (a startup világban manapság bevett és népszerű) “PITCH” módszerrel kerül kiválasztásra a legjobb 11 projekt, amelyek kalapács alá kerülnek a novemberi Civil Licit Aukción. A képzéseket vállalati és csr szakértők, a civil szektor fejlesztésében jártas szakemberek, hr-tanácsadók, illetve a társadalmi vállalkozások és társadalmi innovációk fejlesztői, szakértői tartják. Az előadók között Fertetics Mandy a BCSDH szakértője beszél a fenntartható vállalati működésről és az üzleti szektor elvárásairól.

8.CivilLicit

A 8. Civil Licit Aukcióra folyamatosan várják a szervezők a licitáló vállalatok jelentkezését. A fenntarthatósági árverésről és a megvásárolható szolgáltatásokról a Civil Licit Alapítvány weboldalán találnak részleteket.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?