Változásvezetőket keresünk! – Csatlakozzon az Action 2020 programhoz!

Közel 20 %-os munkanélküliség a fiatalok körében, 1,8 millió tonna élelmiszer-hulladék évente, hazánkban már most érezhető a 2050-re prognosztizált 2°C-os felmelegedés, folyóvizeinknek mindössze 9 %-a van jó állapotban, csupán 10% a fenntartható fogyasztók aránya. Ezek olyan tények, melyek a hosszú távon és felelősen gondolkodó vállalatokat cselekvésre kell, hogy ösztönözzék.

Az Action 2020 Magyarország program cselekvésre ösztönzi a vállalatokat! Ez egy olyan cselekvési platform az üzleti élet számára, ahol a vállalatok megoszthatják egymással a környezeti és társadalmi kihívásokra adott üzleti megoldásaikat annak érdekében, hogy az üzleti szektor eredményes és hatásos válaszokkal reagálhasson a hazai fenntarthatósági és egyben üzleti kihívásokra.

Csatlakozzon Ön is!                                                                                                                                                 csatl pikto

Az Action 2020 Magyarország programban meghatároztuk azokat a hazai célokat 2020-ig, amelyek megvalósításához az üzleti szektor is hozzá tud járulni. Amennyiben Ön is egyetért a célokkal, valamint azzal, hogy a hazai fenntarthatósági kihívások megoldásában az üzleti szektornak kiemelt szerepet kell vállalnia, kérjük, csatlakozzon a programhoz! A csatlakozással az Ön által képviselt vállalat vállalja, hogy 2020-ig legalább két üzleti megoldás megvalósításával hozzájárul a kitűzött célok eléréséhez. Üzleti megoldásának hatásait méri és megosztja velünk.

Valósítsa meg és ossza meg üzleti megoldásait!                                                                                                  valóspikto

Amennyiben már van vállalatánál az Action 2020 Magyarország program által kitűzött célok megvalósulását segítő üzleti megoldás, ossza meg velünk, hogy mások is ötletet meríthessenek belőle. A program során célunk, hogy összegyűjtsük és terjesszük a „szokásos üzletmeneten” túlmutató fenntarthatósági kihívások megoldását szolgáló üzleti megoldásokat.

Változásvezetők kerestetnek!                                                                                                                                befoly pikto

Nem csak az üzleti szektornak, de a teljes gazdasági és társadalmi rendszernek is egyre több fenntarthatósági kihívásra kell megtalálnia hatékony és hosszú távú válaszait.
A valódi megoldások változást jelentenek, amelyek elindítói és megvalósítói fontos változásvezetők. Legyen Ön is az! Inspiráljon másokat ötleteivel, gyakorlataival, ossza meg tapasztalatát, kihívásait, nehézségeit és példamutatásával sokszorozza meg egyéni hatását! Meggyőződésünk, hogy a hosszú távon üzletileg sikeres vállalkozások kulcsszerepet töltenek be a fenntarthatóság előmozdításában is!

Bővebb információ és csatlakozás: Fertetics Mandy mandy.fertetics@bcsdh.hu

Csatlakozási adatlap letölthető innen: Action_2020_Magyarorszag_Csatlakozasi_Adatlap

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?