Iparágtól és mérettől függetlenül kockázat a vállalatoknak a klímaváltozás

Iparágtól és mérettől függetlenül kockázat a vállalatoknak a klímaváltozás – értettek egyet a vállalatvezetők a BCSDH 2016. szeptemberi felsővezetői kerekasztal beszélgetéseken, amelyeken a 3 éves Action 2020 Magyarország program keretén belül a Klímaváltozás volt a téma.

Szeptember első hetében 3 alkalommal, több mint 10 iparág összesen 32 első számú vállalatvezetője ült le egy asztalhoz szervezetünk felsővezetői kerekasztalain, hogy válaszokat találjon a klímaváltozás okozta kihívásokra és meghatározza azokat a fókusz területeket, ahol a BCSDH konkrét ajánlásokat tud megfogalmazni az üzleti szektor számára. A kerekasztal beszélgetések helyszíneit a BCSDH 3 tagvállalata: Unilever Magyarország Kft., MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt., és Henkel Magyarország Kft. biztosította.

DSC_4346

A résztvevők egyetértettek abban, hogy minden vállalat, iparágtól és mérettől függetlenül, hatással van a klímaváltozásra és viseli annak üzleti kockázatait. Ugyanakkor mindegyiküknek lehetőségük van, hogy üzleti lehetőséget találjanak benne: a kockázatok csökkentésével, vagy a nehezebb, de nagyobb lehetőséget jelentő adaptációval, innovációval.

csoportkep

A BCSDH célja, hogy a november 17-i éves üzleti ebédjén és az erre megjelenő kiadványban olyan területeket mutasson be a Klímaváltozás témakörén belül, ahol a vállalatok tenni tudnak, olyan üzleti megoldásokat, amelyek könnyen adaptálhatók minden vállalatra és ajánlásokat fogalmazzon meg az üzleti szektor számára, hogy hogyan tud valódi hatást elérni ezen a területen.

DSC_4708

Az eseményről készült képeket a galériában tekintheti meg.

A felsővezetői kerekasztal beszélgetések résztvevőinek a listáját ide kattintva tekintheti meg.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?