Két BCSDH tagvállalat a LEO FM Benchmarking II. kiadványában

A LEO Benchmarking munkacsoportja elkésztette a LEO FM Benchmarking II. Létesítménygazdálkodási mérőszámok című második  kiadványát. Az előző anyaghoz képest már dupla mennyiségű adatot küldtek az adatszolgáltatók. Több mint 400 épület integrált adataiból állítottuk össze a könyvet. A kérdések struktúrája nem változott.

A Hungarocontrol és a Katica Tanya Élményközpont is szolgáltatott adatot a kidványba

A Kiadvány Prospektusa Letölthető ITT !

Változatlanul hisszük, hogy  kutatásunk támogatja a létesítménygazdálkodási szakma munkáját és megkönnyíti  a döntéshozatali folyamatokat, hozzájárul szövetségi céljaink eléréséhez elősegítve a tudástranszfert és a piaci konszolidációt

Kutatásunk kérdéseinek összeállítása során figyelembe vettük  hosszú távú céljaink elősegítését is,   a fenntartható fejlődés és a környezet- és energiagazdálkodás támogatását.

Második kiadványunk, hasonlóan az elsőhöz, elérhető minden érdeklődő számára.

A LEO FM Benchmarking II. kiadvány egységára:

LEO Tagok részére ingyenes

BCSDH Tagok részére 45.000 FT – 10 % (ÁFA-mentes).

Online verzió kiegészítésként 10.000 FT( ÁFA-mentes )

A kiadványról további információ itt található:

http://www.fmbenchmarking.hu/.

Szervezetünk 2014-ben hozta létre a Benchmarking munkacsoportot azzal a céllal, hogy munkájával, eredményeivel jelentős hiányt pótoljon az iparágban.
Az eltelt négy évben  a munkacsoport lelkes és elszánt tagjai, az élen Décsi Gábor Munkacsoport Vezetővel és Kuczogi László Tiszteletbeli Tag támogatásával  összeállítottak két teljességre törekvő kutatási anyagot, mely egyszerre elégíti ki a hazai létesítménygazdálkodási iparág igényeit és használja fel a nemzetközi sztenderdek jól kidolgozott kereteit. Tagvállalataink vezetőin és munkatársain kívül
más iparági szereplők is részt vettek az adatszolgáltatásban,

ezúton is köszönjük lelkesedésüket és értékes munkájukat.

Kérünk minden kedves Olvasót, hogy bátran forduljon a LEO titkárságához a leofm@leofm.hu mail címen, amennyiben bizonyos értékek, táblázatok értelmezéséhez a szerzők szakmai segítségére van szüksége.

Az impresszum Letölthető ITT !

Az adatok statisztikai feldolgozása után ebben a kiadványban is 3 fő csoportba

( irodai, kereskedelmi létesítmények és ipari termelési ) soroltuk az épületeket.

Az elemzések során más megközelítést is használtunk. Az üzemeltetett épületek adatait területi, általános díjazási és  minőségi csoportokba is rendeztük.

Rendelés:  leofm@leofm.hu

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?