Könyvajánló: Gazsi Zoltán: Emberszemlélet – Az életigenlő cégvezető

Emberszemlélet címmel jelenik meg idén márciusban Gazsi Zoltán (ügyvezető igazgató, Eisberg) elnökségi tagunk első könyve. A BCSDH 2024-es fókusztémájához is kötődő mű érdekes olvasmánynak ígérkezik, amelyben a sokunk által ismert „életigenlő cégvezető” vall fenntarthatóságról, cégvezetésről, a hétköznapok vidámságáról és a nehéz élethelyzetek túléléséről.

„Ez a könyv nem tartozik a hagyományos memoárok közé, műfaja nem sorolható egyetlen kategóriába: életrajzba bújtatott vállalati-impresszionista tankönyv, egyszersmind humanista filozófiába öltöztetett kézikönyv (…) Kinek szól? Tapasztalt és kezdő cégvezetőknek; magányos farkasoknak és falkatagoknak; pszichológusoknak és coachoknak; betegséggel élőknek és gyógyulóknak, valamint mindenkinek, aki érdeklődik az emberi természet szépsége és változatossága iránt.”

„Az életszeretet 21. századi himnusza; az elfogadás és odafigyelés nagykönyve, amelyből generációktól és korosztálytól függetlenül mindenki csak tanulhat – a szó legszebb értelmében. Fantasztikus olvasmány.”
Steigervald Krisztián
generációkutató

https://www.lira.hu/hu/szerzo/gazsi-zoltan