Küldjünk egyértelmű üzenetet a világ vezetőinek! A BCSDH csatlakozott Áder János felhívásához

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) úgy döntött, hogy csatlakozik Áder János és a WBCSD felhívására a nemzetközi Live Earth mozgalomhoz és aktív részvételre buzdítja tagvállalatait, hogy minél több embert bíztassanak a csatlakozásra.

A kezdeményezés arra irányul, hogy klímánk védelme érdekében egységre és cselekvésre ösztönözzük világunk 2015 decemberében Párizsban összegyűlő vezetőit. Világszerte egymilliárd ember támogatását kívánják megnyerni.

Az Üzleti Tanács kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a 2015. decemberi párizsi klímacsúcs sikeres legyen, így aktívan támogatni kívánja azt az Al Gore – az Amerikai Egyesült Államok Nobel-díjjal kitüntetett volt alelnöke – által elindított mozgalmat, amelyet Magyarországon Áder János köztársasági elnök személyesen is támogat.

Magyarországon, a köztársasági elnök által létrehozott www.elobolygonk.hu oldalon lehet a személyes támogatást jelentő klímavoksokat megtenni, melyek beszámításra kerülnek a nemzetközi kampány eredményébe.

A BCSDH hisz abban, hogy jelentősen hozzá tud járulni a kampány sikeréhez, ha tagvállalatai csatlakoznak a kezdeményezéshez és aktívan, saját eszközeiket használva, a teljes értékláncukon keresztül, minél több embert győznek meg az ügy fontosságáról és bíztatnak a klímavoksuk megtételére.

Emeljük fel közösen a hangunkat!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?