Testközelből a hazai zöldépítés újdonságai: szeptemberben ismét Green Walk!

A nemzetközi Zöld Építés Hete alkalmával szeptember 21-26. között ismét megrendezi már hagyománnyá vált programsorozatát a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete (HuGBC)! A Green Walk 2015 során a hazai fenntartható építés olyan új képviselői nyitják meg kapuikat, mint a Corvin sétány legújabb fejlesztései, a Corvin Corner Tower és az épülő Corvin IV. irodaházak, vagy az Andrássy út 3. és 8. felújítEiffel_Palace_Póllai_Attila_1ásának (ahol történeti környezetben valósulnak meg a fenntartható fejlesztések) és a Nordic Light irodaház építkezései. Ezek mellett azonban természetesen számos klasszikus is várja a látogatókat, mint amilyen az Eiffel Palace, a Groupama Aréna vagy az angyalföldi 100 lakásos passzívház, ismét fogadja a látogatókat a Dél-pesti szennyvíztisztító élőgépes víztisztítóműve, és környezettudatos családi házak is képviseltetik magukat.

Az épületlátogatások során a legilletékesebb szakemberek, a tervezők, fejlesztők, üzemeltetők, illetve a kivitelező szakemberek kalauzolják a látogatókat, akik így egészen biztosan minden felmerülő kérdésükre is választ kapnak.

A program ingyenes, de regisztrációköteles, érdemes minél előbb jelentkezni, mert a férőhelyek száma korlátozott! A Magyar Építész Kamara 1 kreditpontot ad minden látogatásért, aminek adminisztrációs díja 1500,- Ft/fő. Az épületek részletes ismertetése és regisztráció itt.

Szeptember 16-án várja az érdeklődőket a Fenntartható településfejlesztés konferencia is, szintén a Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete szervezésében. Részletes program és regisztráció itt!4.Green_House_Szigeti_kata_9

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?