Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2022

Hogyan tovább Ember? – A felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozója

2022. november 17. Budapest. Helyszínen és távolról videón is várunk!

13. alkalommal hívjuk össze a magyar társadalom és gazdaság felelőseit, az üzleti szektor képviselői mellett a tudomány, az oktatás, a kormányzat, a civil szervezetek felelős gondolkodóit és cselekvőit, osszák meg tudásukat egymással!

13 éve minden évben arról beszéltünk, mit kell tennünk, hogy világunk fenntartható maradjon. Most, 2022-ben hirtelen minden a rossz forgatókönyv szerint alakult. Közelítünk a mindent magába szippantó globális káosz felé.

Idén már másról kell beszélnünk! Új paradigmákat, értékrendeket kell találnunk a régi, csődöt mondottak helyett. Amikkel esély lenne az ember, mint élőlény fennmaradására a földön és otthonaikban.

Ehhez a mindennapokban mit kell másként tennünk? Van-e esélye az egyes embernek, a cégeknek arra, hogy a globális pénzügyi, gazdasági, társadalmi és ökológiai rendszerek összeomlása közben olyan újat építsünk, mégpedig együtt, amiben a fenntartható fejlődés nem lesz veszélyben?

Várunk a közös gondolkodásra november 17-én! Itt lesz velünk László Ervin, Ürge-Vorsatz Diána, Dinya László, Hetesi Zsolt, Juhász Árpád, Sipos Katalin és még sokan mások…

Részletes program és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/magyar-fenntarthatosagi-csucs-2022/

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?