Márta Irén, a BCSDH igazgatója Pro Facultate díjat kapott

Márta Irén, a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) igazgatója a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karának 2018. évi Pro Facultate Díját vette át a kar diplomaátadó ünnepi tanácsülésén 2018. július 25-én.

Dr. Zoltayné Dr. Paprika Zita a Gazdálkodástudományi kar dékánja, Dr. Gulácsi László tudományos rektor-helyettes és Dr. Szántó Richárd oktatási dékán-helyettes adták át a díjat Márta Irénnek, a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért képviseletében az üzleti életben elért eredményeinek elismeréseként, valamint a Gazdálkodástudományi Karral együttműködve, a szakma felsőfokú gyakorlati és tudományos fejlesztése érdekében kifejtett tevékenységéért, köszönete és nagyrabecsülése jeléül.

***

A Gazdálkodástudományi Kar rangos Pro Facultate Díját 2010-ben alapították a kar hírnevének és tekintélyének növelésében kiemelkedő szerepet játszó személyek elismerésére az üzleti és az akadémiai együttműködés területén. A díjat évente egy alkalommal a Gazdálkodástudományi Kar Dékáni Kabinetjének javaslatára a tanévzáró Kari Tanács ítéli oda. A díjazott személyére a kari szervezeti egységek vezetői tehetnek javaslatot.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?