Menedzserek a Társadalomért – Fókuszban a Jövő! 2021 digitális konferencia

2021. február 18-án egy egész napos digitális konferenciát szervez a Menedzserszövetség, 16 izgalmas panelbeszélgetéssel, 60 a saját szektorában kiemelkedő előadóval Menedzserek a Társadalomért – Fókuszban a Jövő! címmel.

A tavalyi év sikerét követően, a nagyszabású konferencia szakmai programjának összeállításában a Menedzserszövetség munkáját segítették a Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara, a Hungarian Business Leaders Forum és a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért szervezetek is. A fórum 16 izgalmas szekciójának több, mint 60 elismert főszereplője osztja meg a nyilvánossággal aktuális helyzetértékelőjét és – lehetősége, iparága szerint – intellektuális segítséget nyújt, támpontot ad, jövőképet mutat a digitális konferenciát követő közönség számára. A konferencián elsősorban abban szeretnének az előadók hasznos információt nyújtani, hogy milyen változások, változtatások vihetik előre az adott szektort, hogy lehet egy fenntartható gazdaságot kialakítani, az ökológiailag fenntartható gazdasághoz mit kell az adott szektoroknak újragondolni vagy melyek azok a már korábban tervezett innovációk, melyek azonnali bevezetést igényelnek.

Regisztráció BCSDH tagoknak https://menedzserek.hu/menedzserek-a-tarsadalomert-digitalis-konferencia-fokuszban-a-jovo/

 

BCSDH által moderált panelbeszélgetés: KÖR VAGY EGYENES? – Cirkuláris vagy lineáris gazdaság?

Panelbeszélgetés időpontja: 15:00 – 15:30

Q&A beszélgetés időpontja: 15:30 – 16:00

A panelbeszélgetés szereplői:

Dr. Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója

Kovács Ágnes, a SIÓ-Eckes Kft. ügyvezető igazgatója

Livják Csaba, a BuildExt Kft. alapítója, ügyvezetője

Moderátor: Márta Irén, a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért igazgatója

A körforgásos gazdaságra való áttérés napjaink nagy üzleti lehetősége. A koncepció lényegét a legtöbb gazdasági szereplő még nem ismeri mélyrehatóan, holott ezen modell alkalmazásával növelhető a világgazdaság rugalmassága, valamint könnyebbé válik az éghajlatváltozásról szóló Párizsi Megállapodás, valamint az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljainak elérése is. Ahhoz, hogy a modellváltás beinduljon és teret nyerjen, összefogásra és tudásmegosztásra van szükség a vállalati, a kormányzati és a tudományos szféra részvételével. Azt, hogy hogyan is valósítható meg a körforgásos gazdaság Magyarországon jelenlévő multinacionális és középvállalatok vezetői szerint és hogy a gyakorlatban mit is tesznek, megtudhatják panelbeszélgetésünkből.

A teljes napos konferencia részletes programja az alábbi linken érhető el:

https://menedzserek.hu/menedzserek-a-tarsadalomert-digitalis-konferencia/

Tekintse meg a konferencia beharangozó kisfilmjét: https://www.youtube.com/watch?v=MDvvqhY0UKI

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?