A Vision 2050 stratégiai témáit vitatták meg a BCSDH “A jövő vezetői” Alumni eseményén

Az idei évben végzett a BCSDH „A jövő vezetői” tehetségprogram hatodik évfolyama, így  immár az Alumni közösség közel 180 tagot számlál. A legutóbbi eseményre 2019. november 5-én a Sushi Sei Étteremben került sor mely a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Körének (MVÜK) támogatásával került megrendezésre. A rendezvényen a korábbi és az idei évfolyam résztvevői valamint a tehetségprogram idei mentorai egy üzleti rapid randi keretében ismerkedtek össze egymással.

Horváth János, az MVÜK ügyvezető igazgatójának köszöntője után az esemény felvezető előadását Szederkényi Zita „A jövő vezetői” tehetségprogram szakmai vezetője tartotta beszámolva az Alumni körében végzett felmérés eredményeiről.

A felvezető előadást követően a résztvevők lehetőséget kaptak az MVÜK módszertanával a tartalmas kapcsolatépítésre. Az este során több körben és keveredve, különböző asztaloknál mutatkoztak be egymásnak, mely alatt megosztották szakmai tapasztalataikat, kihívásaikat és eredményeiket, miközben más vállalatok, iparágak, területek vezetőinek ismereteivel gazdagodhattak.

Az esemény zárásaként Katona Sarolta – a Budapest Airport Pénzügyi elemzési menedzsere, valamint a BCSDH Tanácsadó Testületének Alumni képviselője – számolt be a legutóbbi kibővített Elnökségi ülésen történtekről. Az előadásában összefoglalta a jelenlegi trendeket, kihívásokat, valamint ezek hatását a BCSDH működésére. Ezek mellett kiscsoportos beszélgetés keretében megvitatásra felvetette a megfontolandó javaslatokat és a kérdéses stratégiai irányelveket az elkövetkező 10 év fókusztémáit illetően, hogy a jövőben a résztvevők véleményét képviselje a decemberi kibővített Elnökségi ülésen. Sarolta rávilágított a következő évek KPI-okon, digitalizáción, és inspirációs platformon alapuló értékteremtő lehetőségeire.

Ezúton is köszönjük szponzorainknak!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?